1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbl

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Marcin_36, Sierpień 14, 2011.

  1. Marcin_36

    Marcin_36 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce/Serbinów
    Witam! Mam takie pytanie: 1. Na jaki okres czasu dostaje się darmowe konto Gold na początek korzystania z XBL? Czy po pierwszym podlączeniu konsoli do netu od razu uruchamia się konto Gold czy np. wyskakuje komunikat w stylu: "czy chcesz aktywować konto gold". Chodzi o to, że na razie mam baaardzo wolny net i nie chciałbym tracić statusu gold nadaremnie, bo pewnie i tak nie pogram przez duże lagi, a chcialbym się polączyć bo nie chce mi się co wyłączenie konsoli z gniazdka ustawiać godziny i daty. Dzięki z góry za przeczytanie i za odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ZERO-GRAVITY

    ZERO-GRAVITY Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    Po 1. Darmowe konto Gold jest wyłącznie przy nowej konsoli.
    Po 2. Konto aktywujesz samodzielnie.

    W razie jakichś pytań - pisz.
     
  4. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    mi się włączył automatycznie po podłączeniu Xa do neta. trwa miesiąc.
     
  5. pagorek1

    pagorek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a dokładnie to 3 miesiące... bo trzy pierwsze konta...
     
  6. Kubaszej

    Kubaszej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak sie zarejestrujesz i bedziesz miał konto na xboxie to przy wejsciu do neta aktywuje Ci się ono na 1 miesiąc (możesz założyć 3 konta więc łącznie 3mc)
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Przy zakładaniu musisz wybrać opcje że chcesz skorzystać z darmowego Golda :) Tak jak wyżej masz 3x1m Gold
     
  8. Marcin_36

    Marcin_36 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce/Serbinów
    Czyli jeśli się polącze wyskoczy okienko w stylu: "chcesz aktywować Konto Gold? -Tak, chce/-Nie, aktywuje później."?
     
  9. ZERO-GRAVITY

    ZERO-GRAVITY Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    zaraz po zarejestrowaniu automatycznie wykorzysta z jedno z kont GOLD.
     
  10. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    nic nie wyskoczy, jak się zarejestrujesz to od razu masz golda. ja czekałem chyba z rok na lepszego neta, zeby to zrobic, bo na słabym necie to nawet nie ma co grac, będziesz się tylko wku****ł
     
  11. wiewior996

    wiewior996 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja gram na netia 1mb i wszytsko okej ;p Wiec jak masz 1mb lub wyzej śmiało wbijaj do live ;p
     
  12. Marcin_36

    Marcin_36 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce/Serbinów
    Dzięki bardzo za odpowiedzi. A propos wiewior99 też mam neta 1mb... niestety tylko w teori W praktyce to 0,1mb:p no mozę 0,2 jak lepiej chodzi. Ale co pan zrobisz, nic pan nie zrobisz. Nie ma zasięgu i anui światłowodu i kropka. Temat można zamknąć
     
  13. wiewior996

    wiewior996 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To nie przemęczaj się ;p Zmień sobie na internet Satelitarny ;p
     
  14. Marcin_36

    Marcin_36 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce/Serbinów
    Niestety troszke jest za drogi, a poza tym umowa podpisana na 2 lub 3 lata (nawet nie wiem). Mam Orange Freedom Pro ODRADZAM KAŻDEMU :p A tak wogole to nie o tym miał być temat:D
     
  15. zuraw1989

    zuraw1989 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    wiewior ma racje ja sam 2 latan na 1mb gralem i spoko bez lagow w fifie i call of duty bad company 2 itd jak masz 512 kb to ci mulic moze nie wiem bo nie grałem
     

Poleć forum