1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbl

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez CytrynowyFaz, Sierpień 21, 2011.

  1. CytrynowyFaz

    CytrynowyFaz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mam problem z xbox live polega on na tym że kiedy chce odpalić np. BFBC2 podczas ładowania (logosów) odłącza nie od usługi XBL zaś jak wyłączę grę to ponownie loguje mnie do XBL. Może ktoś wie w czym jest problem jeżeli tak to proszę o odpowiedź. Xbox ma dostęp do internetu przez router.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Spróbuj bez routera
     
  4. CytrynowyFaz

    CytrynowyFaz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Próbowałem i nic, dodam iż dziś już grałem w BC2 potem router wyłączyłem i teraz się coś s*******iło.
     
  5. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Nie używaj wulgarnych słów bo aż nie fajnie się to czyta.
    Może masz jakieś chwilowe problemy z internetem lub jakieś ustawienia w routerze Ci się zresetowały lub w xboksie
     
  6. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    poczytaj trochę forum. serwery EA mają jakieś problemy.
     
  7. CytrynowyFaz

    CytrynowyFaz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Bardzo przepraszam, poprzedni post został poprawiony. Co do tematu to idzie do kosza, wystarczyło zrobić kopię zapasową danych routera i przywrócić ustawienia fabryczne.

    @edit
    @up
    Gdyby serwery EA miały jakiekolwiek problemy to mógłbym się połączyć z serwerami Red Dead a o ile wiadomo nie są to serwery elektroników.
     

Poleć forum