1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBMC- problem.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez soso, Kwiecień 2, 2011.

  1. soso

    soso Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam pewien problem, chciałem połączyć xbox'a z Pc przy pomocy internetu bezprzewodowego wszedłem w media center na xbox'ie zaznaczyłem mój pc, spisałem klucz instalacji i tu się zaczynają problemy, wyczytałem że trzeba go połączyć przez Windows Media Center ale jest tam tylko Pogoda Muzyka Zdjęcia itp.. Co zrobić może złą wersje pobrałem ( mam xbmc)?

    Proszę o pomoc i pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hardbox

    hardbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jaki masz system i jaki media center ?
     
  4. soso

    soso Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam Viste Basic i media center Xbmc 10.1.
     
  5. soso

    soso Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wygląda ten program tak: [​IMG]
     
  6. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Vista Basic nie ma WIndows Media Center, to co masz to nie jest Windowsowy MC wiec nie zadziala na xboxie
     
  7. soso

    soso Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czymś innym? Netfix albo Zune?
     
  8. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Zeby uruchomic WMC na xboxie musisz miec go na pc bo xbox sam w sobie go nie ma, a pobiera go od pc
     
  9. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Masz Viste bez WMC - nie będzie chodziło.
     
  10. soso

    soso Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To skąd mam pobrać "poprawną" wersje na Viste, istanie taka?
     
Wczytywanie...

Poleć forum