1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBMC - Xbox Media Center, poszukiwania

Temat na forum 'Oprogramowania' rozpoczęty przez dragon1493, Październik 26, 2014.

  1. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Witam czy byłby ktoś tak dobry i zrzuciłby mi najnowszego XBMC ze skinami, skryptami (yt, tvn player itd.), okładkami itd. ? Kombinuję z tym i już mnie coś bierze, bo nic nie działa i XBMC mam takie stare że nawet z niego gry nie odpalę, a UnleashX przy robieniu edycji często się restartuje i trzeba od nowa edytować.

    Interesowałby mnie najlepiej tak wyglądający XBMC lub podobnie do tego :)
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Bo aktualnie mam takiego :/ :
    [​IMG]


    A na yt kiedyś widziałem coś na podobę tych 3 obrazków powyżej tylko nie mogę znaleźć tego filmiku :(.

    Dla tak dobrej osoby co by mi to udostępniła leci wirtualne piwko, może być nawet ze skinem coś na podobę najnowszego Dashboardu z X360 :)

    Jak coś mój Xbox ma tylko 64mb Ramu ale planuję kiedyś upgrade do 128mb :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    A jak planujesz zrobić ten upgrade do 128 mb. Znasz się na tym ?
     
  4. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Przylutowac kolejne 4 kosci tego samego ramu po 16mb.
    Nie robilem tego jeszcze, ale jak sobie poradzilem z przylutowaniem tasmy IDE do PS2 Slim to mysle ze tutaj sobie tez poradze :)
     
  5. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    A czy oprócz przylutowania tych kości nie jest jeszcze potrzebne przeprogramowanie epromu w konsoli aby ta pamięć była wykrywana ?
     
  6. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Musisz mieć zrobiony TSOP konsoli z biosem który obsługuje 128mb RAM lub chip z wgranym takim biosem.
    Ja mam TSOP - Xecuter2 4983.67 i z tego co wiem to on obsługuje 128mb ram :)

    Ale koniec już tego, bo nie dostałem od nikogo odpowiedzi dot. tego XBMC, a o to mi tutaj chodzi w tym temacie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum