1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbmc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DraX696, Lipiec 13, 2010.

  1. DraX696

    DraX696 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam problem, ponieważ mam na xboxie wgrany xbmc, i zawzze dotąd uruchamiał się normalnie od startu.
    Lecz od pewnego czasu (2 dni) na starcie uruchamia się oryginalny dashboard xboxa, i nie mam pojęcia jak wrócić do xbmc!
    Od razu mówie że jestem zielony, i chciałbym jak najprostszą odpowiedź, jak wrócić xbmc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ModWorld

    ModWorld Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Augustów
  4. Franke777

    Franke777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    a dalej Ci działają kopie gier.?
     
  5. DraX696

    DraX696 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie sprawdzone, nie działa ;/
     
  6. Franke777

    Franke777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    to chyba trzeba od nowa zainstalować ten system
     
  7. ModWorld

    ModWorld Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Augustów
    Nowego systemu to może nie, po prostu ci przestał działać mod. Jak masz modchip'a to pewnie punkt d0 poluzował się i modchip nie włącza się. Jeżeli to softmod, to na pewno ini został zmieniony i loader nie ładuję flash'a. Pliki fizycznie istnieją nadal na twardym.

    Pozdrawiam.
     
  8. DraX696

    DraX696 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja powiem tak, mam plik xbmc na dysku, moge go obejrzeć na głównym dashu, (Memory>Hard Disk>i tu są zapisy i pliki) jednak jest tylko opcja delete.
    Ja nic nie zmieniałem, po prostu przy którymś uruchomieniu nie załapał, i już łapać nie chce ;/
    Więc, czy wie ktoś jak go włączyć znów?
     
  9. ModWorld

    ModWorld Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Augustów
    Dowiedz się jakiego masz moda. Najlepiej to otwórz konsolę i zobacz czy tam coś jest lutowane. Jak nie, to miałeś softmod'a i trzeba go powtórzyć.
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    miales konsole przerobiona softmodem i Ci padl. Po porstu trzeb jeszcze raz softmoda zrobic i zainstalowac XBMC.
     
  11. DraX696

    DraX696 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok już wiem, softmodem było robione.
    teraz potrzebował bym jakiejś pomocy, jak to od nowa zrobić ;D

    P.S. Jak zrobię to od nowa, to cała zwartość dysku zostaje tak?
     
  12. ModWorld

    ModWorld Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Augustów
  13. DraX696

    DraX696 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Więc, czy ktoś mógłby mnie odesłać do jakiegoś tematu, jak to się robi, skąd można ściągnąć itp?
     
Wczytywanie...

Poleć forum