1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xboc rrod

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nasty666, Styczeń 13, 2011.

  1. nasty666

    nasty666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć, dziś dostałem tak jakby rrod'a. Najpierw xbox nie chciał się włączyć, potem 1 dioda zaczeła świecic na czerwono, uruchomiłem go ponownie i teraz świecą się 3. Sprawdziłem kod błędu i wyszło 3131. Ma może ktoś pomysł co się mogło stać? Z góry dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. C3b3k

    C3b3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    Posprawdzaj kable, odłącz pamięć/dysk i zobacz jeszcze raz.
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    zle blad sprawdziles. sprobuj jeszcze raz.
     
  5. nasty666

    nasty666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Posprawdzałem kable, wszystko wydaje się ok. Teraz nadal migają 3 diody i kod błędu 3131.
     
  6. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    nie ma takiego błędu, chyba coś źle sprawdzasz.
     
  7. Saskey

    Saskey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odłącz kabel zasilania i włóż go ponownie.
     
  8. nasty666

    nasty666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Najpierw wyświetlają mi się 3 diody, potem 1 dioda, następnie 3 diody i na koniec 3 diody. Więc chyba wychodzi 3131 (?)
     
  9. cezeusz

    cezeusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No nie wiem ale mi to wygląda na 3133 hmm coś jednak robisz nie tak. Trzymaj ten mały guzik obok memory i wciskaj guzik od wysuwania tacki napędu.
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  11. nasty666

    nasty666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No tak zrobiłem i wyskakuje 3131 ( sorry za błąd we wcześniejszym poście).

    Zrobiłem filmik jak to wygląda. Sorry za jakość ale miałęm tylko telefon.


     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  12. C3b3k

    C3b3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    na zasilaczu jaki masz kolor diody? (przed i po włączeniu)
     
  13. nasty666

    nasty666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przed żółty a po zielony, tak jak powinno być.
     
  14. nasty666

    nasty666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie wiem czy ty liczyc nie umiesz czy co. Masz kod bledu 0102, cyli na 90% blad GPU, ewentualnie RAM.
     
  16. Wojto

    Wojto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja miałem to samo. Nic nie rób na własną rękę. Jak masz 150zł to napraw a jakl nie to na żyletki :D nie polecam się bawić w domu bo można całą zepsuć.
     
  17. TDR125PL

    TDR125PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przegrzanie rezystrora mialem to samo naprwa 40 zł u kazdego elektryka
     
Wczytywanie...

Poleć forum