1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbos 360 i internet radiowy

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Lotor234, Sierpień 29, 2010.

  1. Lotor234

    Lotor234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam posiadam internet radiowy 512 kb/s z routerem linksysa i mam pytanie czy będzie się dało na takim łączu ściągać aktualizacje i grać przez neta w miarę przyzwoicie czy raczej można o tym zapomnieć ?:whistle: Chodzi głównie o xbox slim bo ma wi fi a nie miał bym jak go podłączyć kablem bo router jest na strychu a mój pokój na na parteże . ( dom mam jedno piętrowy tzn parter i piętro mam . )
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Aktualizacje ściągniesz, ale z graniem może być kiepsko 512kb/s wydaje mi się że zbyt mało.
     
  4. Lotor234

    Lotor234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale nie mam zamiaru stawiać serwerów anie nic tylko podłączyć się do serwera i grać jakoś . ale w przyszłości możliwe że zmienimy internet na szerokopasmówkę tylko dzierżawa łącza trochę cenowo odstrasza
     
  5. back4stage

    back4stage Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    nowy sacz
    Z aktuazlizacjami niebd problemu ale przy grani zwlaszcza na serwerach gdzie bedzie duzo osob mozesz miec *****skie lagi
     
  6. Lotor234

    Lotor234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    oj z lagami to wiem jak to jest jak próbowałem grać w bf 2 na pc ale tam było 62 graczy na 64 więc nie ma się co dziwić . W Crysis 1 nie mogłem się połączyć do serwa mieliło mieliło i przerywało :/ . Mi nawet YT się zacina jedynie ze steama leci średnio 50 kb/s .


    Edit:// Mam jeszcze pytanie czy trzeba przekierowywać porty czy nie ?? bo jeśli tak to musiałbym zadzwonić do dostawcy internetu ( kumpel) żeby przekierował mi porty już u niego bo po drodze jest kilka routerów wzmacniających sygnał . Mam nadzieje jednak ze nie trzeba będzie przekierowywać.
     
  7. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    Ja mam radiówkę 512 kb/s i gra mi się wręcz zajebi@#$% xDDD Tylko wieczorem mam problemy np w CoD MW2 wczoraj nie dało się grać ale za to w BBC2 normalnie beż żadnych lagów itp. W FIFA 10 o każdej porze gram i nie raz się trafi jakiś większy lag, przez którego mnie rozłącza, ale mecze lecą i wygrywam =D. Dzisiaj rano grałem w CoDa MW 2 pełno osób na serverze a był cud, miód i orzeszki . Z portami nie wiem jak to będzie. Ja mam z TP-Linka i u mnie wystarczyło po prostu kablem podpiąć i gitara ***
     
  8. Lotor234

    Lotor234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dobra dzięki wam zobaczymy jak to będzie . Możliwe nawet że do czasu kupna xboxa zmienimy internet ale jeśli powinno dać się grać na moim necie to będzie po prostu super :D .
     
  9. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Radiowka 512kb/s puszczona przez WiFi ze slabym zasiegiem? Pograsz, ale...bedzie zarzygiwal wszyskim gre, a aktualizacje normalnie sciagniesz.
    Aktualizacje spokojnie zrobisz przez pendrive'a.
     
  10. Lotor234

    Lotor234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mój ojciec ostatnio nosi się z myślą zmiany na minimum 2 mb/s więc możliwe że przed kupnem ixa mógł bym mieć lepszego neta a poza tym kompa mam puszczonego przez wi fi i net jako tako chodzi
     
  11. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    dołączam się do pytania tylko mój net ma 256kb/s ale w listopadzie(kończy się umowa) będe miał 1mb/s więc chyba pójdzie co o tym myślicie...
     
Wczytywanie...

Poleć forum