1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 1.3 z Chipem AMD DUO

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Kryniuk, Październik 2, 2013.

  1. Kryniuk

    Kryniuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    284
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skierniewice
    Witam
    Zakupiłem ostatnim czasem pierwszego Xbox'a z chipem AMD Duo później chciałbym aby przeszedł modyfikacje takie jak wgranie XBMC i tak dalej niestety nie wiem czy jest cokolwiek wgrane mam sama konsole, chip znam po tym ze otworzyłem ją. Czy wogóle będzie taka możliwość? Czy jest na tym forum jakiś temat dotyczących chipów do pierwszego X'a?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odpal konsole tylko na chipie wrzuć instalacja zrobisz Flash konsoli. Chip wywalić z niej

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    No wiesz co. Wywalać chip z pierwszego Xboxa. Ja mam u siebie chip i wolę go mieć niż jakiś softmod.
     
  5. Sowa

    Sowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    439
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tarnów
    Tymbardziej DuoX'a? :) Nic tylko go zostawić i wrzucić X2_5035 :) Do autora tematu, najpierw konsole włącz i zobacz co jest w ogole pokopiowane i wtedy Ci pokażemy co dalej
     
  6. Kryniuk

    Kryniuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    284
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skierniewice
    Jasne, teraz musze zoorganizowac sobie kable ;D

    Wysłane z mojego TOSHIBA_AC_AND_AZ za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum