1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 1 problem odblokowany dysk

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rateforx, Marzec 12, 2011.

  1. rateforx

    rateforx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wczoraj przez nieuwagę odblokowałem dysk (oryginalny - 10GB) xbox'a 1 w autoinstalce evox'a.
    I po reboocie konsoli "straciłem z nią kontakt" :::: błąd 05

    Już kod tego błędu rozszyfrowałem - tzn. "Niezablokowany HDD" - tutaj zaczyna się problem, mianowicie i oczywiście:
    -jak z powrotem zablokować dysk?!:confused:

    Próbowałem bootować z autoinstallera (Puchaty cośtam), ale jest to samo (error 05 lub 09 przy zworce hdd na slave).

    Miał ktoś podobny problem? Proszę o pomoc, z góry dzięki:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rateforx

    rateforx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  4. Sosna85

    Sosna85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Masz jakiegoś chipa? np. Alladin...
     
  5. rateforx

    rateforx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    nie mam, konsola była przerobiona bezchipowo, przeróbka Wielebny i TechniX :)
    pobrałem "Puchaty autoinstaller" i miałem zamiar zupdatować dasha, może zmienić i tak wyszło, że odblokowałem ten #%@$#^$ dysk :(
     
  6. Sosna85

    Sosna85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to kiepsko. Pozostaje Ci tylko sprawdzić kable od hdd (danych i zasilający) - czasami zasilający nie łączy przy wtyczce i pokazują się różne błędy. Najlepszym rozwiązaniem jest kupienie chipa i zapomnisz o problemie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum