1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX 1 tanio

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mcmoore, Lipiec 14, 2012.

  1. mcmoore

    mcmoore Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    daleko
    Witam. Mam na sprzedanie xbox 1( nie 360) ver. 1.6a (stan oceniam na dobry-(brak naklejek z dolu, gumek antyposlizgowych oraz paru srubek). W zestawie znajduje sie kabel zasilajacy i kabel av. W xboxie znajduje sie dysk 10gb. Xbox ma jedna wade. Otoz przy wlaczeniu wyskakuje error. Blad jest spowodowany odblokowaniem dysku. Naprawienie to kwestia zlutowania paru rezystorow i gniazda i wlutowania w odpowiednie miejsca w xboxie. Do zestawu moge dorzucic programator ktory powinien dzialac. Cena to 50zł + przesylka
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mcmoore

    mcmoore Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    daleko
  4. mcmoore

    mcmoore Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    daleko
  5. ///

    /// Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    To weź napraw ten błąd, mógłbym się nad tą konsolką zastanowić dla XBMC.
     
  6. mcmoore

    mcmoore Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    daleko
    niestety nie moge gdyz posiadam tylko laptopa. jezeli masz komputer stacjonarny to mozesz smialo kupowac
     
  7. ///

    /// Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    nie mam stacji
     
  8. mcmoore

    mcmoore Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    daleko
  9. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    kupiłbym jak byłby naprawiony;)
     
  10. mcmoore

    mcmoore Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    daleko
    a masz pc-ta i lutownice?
     
  11. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    tak
     
  12. mcmoore

    mcmoore Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    daleko
    no to jak umiesz lutowac to dostaniesz tez w zestawie programator ktory musisz wlutowac w odpowiednie miejsca w konsoli i wtedy sczytac taki eeprom i wtedy podlaczyc dysk od X-a do kompa i xboxhdm-em go zablokowac. Ja tego nie moge zrobic bo mam laptopa a w moim nie ma gniazda db9 meskiego
     
  13. mcmoore

    mcmoore Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    daleko
    nieaktualne
     
Wczytywanie...

Poleć forum