1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 250 Slim problem z obrazem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Budek 23 PL, Styczeń 10, 2011.

  1. Budek 23 PL

    Budek 23 PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mój pierwszy post muszę zacząć nieprzyjemnie.
    Mam problem z moim X.
    Podłączony jest poprzez kabel pod monitor.
    Ostatnio, czyli jakoś wczoraj zaczęły mi skakać jakby kropki, albo piksele.
    Tylko w niektórych miejscach i przy brzegach grafik.
    Nie wiem czym jest to spowodowane. Telewizora z HDMI niestety nie mam i sprawdzić nie mogę.
    Kabel mam pożyczony [ten do monitora] od kuzyna, który kiedyś też już na nim grał.

    Konsola mi się psuje, czy może kabel jest do wymiany?

    PS. Monitor mam także na DIGITALu podłączonego pod PC i tam nie mam tego problemu.

    Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Darkoo19

    Darkoo19 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zapewne wina kabla ;) mi się działo coś podobnego na tv, po zmianie kabla wszystko wróciło do normy ;)
     
  4. ooxBARTUSxoo

    ooxBARTUSxoo XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gniezno
    Moze masz zle ustawiona czestosc odswiezania.?
     
  5. Budek 23 PL

    Budek 23 PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Teraz te kropki już skakają mniej :eek:
    To muszę kupić swój kabel :D
    Dzięki za odp :)
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    moze byc tez problem z GPU. Podlacz do zwyklego TV chociaz to bedziesz wiedzial czego to wina.
     
  7. Budek 23 PL

    Budek 23 PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No teraz niby już znikło, a na tv nie mam co za bardzo sprawdzać bo na zwykłym, co prawda dużym ale już latają paski bo też się psuje :/ .
    Jutro kumpel podrzuci kabel i potestuję.
     
Wczytywanie...

Poleć forum