1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX 360 2009 JASPER BŁAD 0002

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kubekster44, Wrzesień 1, 2015.

  1. Kubekster44

    Kubekster44 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2015
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam prosił bym o pomoc ponieważ mam Xboxa 360 jasper Xbox chodził normalnie nie miał problemów z zimnymi lutami lecz chodził i czasem po prostu w trakcie gry czy np odczytywania płyty wywalał 3rrod i 0002 teraz wgl już nie startuje tylko od razu 0002.Prosił bym o pomoc lub jakieś wskazówki a i zasilacz już też sprawiłem jest dobry a i konsola nigdy nie była naprawiana
     
    Ostatnia edycja: Wrzesień 1, 2015
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3486
    Polubienia:
    1243
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    W internetach piszą że to coś z zasilaniem GPU.
     
  4. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    reflow.
    nie opłaca się, konsola szrot
     
  5. Kubekster44

    Kubekster44 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2015
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Konsola dzisiaj działał grałem w gta v i wszystko było okej ale wyłączyłem ją i już nie wstała na 100% nie jest to winna zimnych lutów coś spaliło mi się na płycie a szukałem dzisiaj cały dzień i jedyne co znalazłem to kondensatory oraz mosfety że mogły paść wymieniłem dwa pod cpu i kod błędu zmienił się na 0031 czyli zwarcie ram według forum ale też nie jest według mnie to możliwe ponieważ od leżenia jej sie to nie stało poza tym nie było zwarcia ze strony zasilania.
     
Wczytywanie...

Poleć forum