1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 4Gb problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kociek21, Czerwiec 26, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kociek21

    kociek21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam taki problem posiadam przerobioną konsolę xbox 360 4gb slim rgh i włożony dysk 250 gb i tak na tym dysku wszystkie gry instaluje tworzę profile usuwam save itp a jeżeli chodzi o pamięć 4 gb cokolwiek zrobię jak wyżej pokazuje się biały ekran i konsola się zawiesza nie wiem czy to uszkodzona pamięć czy jak zanim włożyłem dysk 250 też tak się robiło dodam że po przeróbce jakiś czas działało wszystko nie dawno może przez to żę usunąłem wszystko co tam było nawet pliki systemowe bo chciałem mieć czystą pamięć tylko na save no ale pewnie coś się popsuło dajcie znać czy coś sam mogę zrobić czy jakis serwis czy coś bo microsoft mi nie naprawi przeróbki dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kociek21

    kociek21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Albo zostaje 2 opcja używac tylko dysku 250 GB a nie ruszać pamięci ale chciałem się dowiedzieć czy ktoś wie co się mogło stać z tym bo jestem ciekawy 1 raz takie coś widzę szukałem nawet na zagranicznych stronach nic nie ma widmo :)
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Pewnie wadliwa pamięć, sa one dowc kiepskie i wolne. Wypnij ja i do kosza masz hdd

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  5. kociek21

    kociek21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spoko dzięki tak myślałem właśnie że jak to możliwe że dysk działa wszystko ok a pamięć musi być wadliwa dobra tyle chciałem dzięki.

    A teraz pytanie jak wypiąć te pamięć bo sam chyba nie rozbiorę xboxa bo się nie znam :D chodzi oczywiście o wewnętrzną pamięć a nie jakąś dopinaną :p
     
  6. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    bez rozbierania sie nie da
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum