1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 4GB SLIM + LT3.0 + 2 pady za 700zł - warto ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Koniokrad, Sierpień 14, 2012.

  1. Koniokrad

    Koniokrad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2012
    Posty:
    138
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam,
    mam możliwość zakupu używanego X360 SLIM 4GB z przerobka LT3.0 (jak moge sprawdzić czy to faktycznie ta przeróbka?) + 2 pady za 700zł (WARTO?)
    Jak to jest z awaryjnością SLIM a JASPER ?
    Proszę Was o pomoc - temat PILNY
    Pozdrawiam,
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KrZyChUelk

    KrZyChUelk Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ełk
    700 zł myślę że warto bo masz 2 pady i LT 3.0 to już wychodzi jakieś 200 zł za to. Wkładasz grę z zabezpieczeniem XGD3, i bd wiedział czy jest LT 3.0
     
  4. Koniokrad

    Koniokrad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2012
    Posty:
    138
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    OK, to dzięki za info - to wiem, że warto! : )
    Dostanę też klucz napędu w razie "W".
    To brać i nie umierać co nie : ) ?
    W razie "W" zawsze mozna zaktualizowac naped konsoli jak mam oryg. klucz co nie ?
    Mogę grać w LT3.0 przez neta co nie ?
     
  5. KrZyChUelk

    KrZyChUelk Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ełk
    Jak będziesz miał klucz napędu, to kolejne aktualizacje LT zrobisz bez problemu :) Bierz i nie umieraj :D
    Ps. Grać można na LT 3.0 przez Live ;)
     
  6. Koniokrad

    Koniokrad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2012
    Posty:
    138
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    tak, klucz napędu będę miał również.
    Wziąłem - teraz tylko muszę pojechać, odebrać i cieszyć się.
    Obecnie mam PS3 320GB ale idzie pod młotek :)
    Cieszę się, że będę mógł grać LIVE.
    PS. Też masz LT3.0 i grasz LIVE ?
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Witamy w gronie Xboxa 360 :) myślę że spotkamy się na XBL :)
     
  8. KrZyChUelk

    KrZyChUelk Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ełk
    Grałem kiedyś na LT 2.0, ale musiałem sprzedać X'a ;)
    Ale wracam do łask i również szukam Xboxa, bo zachciało się pograć :D
     
  9. Koniokrad

    Koniokrad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2012
    Posty:
    138
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    PRZYJACIELE, bardzo mi pomogliście w zakupie konsoli, daliście mi WIELE cennych wskazówek - zanim Was poznałem nie wiedziałem co to LT3.0, jakich konsoli unikać a jakie brać...
    Z czasem bede musial dokupić większy dysk no i nagrywarke IHAS'a + przejsciowke do podlaczenia do laptopa.
    Czy JAKIŚ konkretny model IHASa mam kupić ?
     
  10. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Najlepiej liteon ihas 124b

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  11. KrZyChUelk

    KrZyChUelk Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ełk
    iHas 124b
     
  12. Koniokrad

    Koniokrad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2012
    Posty:
    138
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    dzięki - takiego tez bede szukać:)
    na pewno jeszcze będę Was atakować pytaniami ;)
     
  13. kamil90

    kamil90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    213
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawoja
    Do samego BF3 polecacie X360 czy zbierać na kompa. Dodam, że pc służyłby do neta i wtedy do bf3. Kupując x360 było by taniej, ponieważ mam już Toshibe L755. Co wybrać do bf3?
     
  14. Koniokrad

    Koniokrad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2012
    Posty:
    138
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  15. KrZyChUelk

    KrZyChUelk Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ełk
    Tak jest okey, nawet masz na aukcji instrukcję zmiany firmware'u do nagrywania gier na X'a
     
  16. KrZyChUelk

    KrZyChUelk Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ełk
    Powiem Ci tak, nie ma sensu ładować hajsu w kompa, bo prędzej czy później bd za słaby na nowe gry, a na X'ie zawsze wszystko chodzi na fullu :D
     
  17. Koniokrad

    Koniokrad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2012
    Posty:
    138
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak bede robil krok po kroku to nie spierdzielę co nie :) ?
    Ten opis ktory jest na aukcji jest nadal aktualny czy były już jakieś zmiany ? Pytam bo widzę, że on już trochę wiekowy jest ?
     
  18. KrZyChUelk

    KrZyChUelk Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ełk
    Jak masz jakiekolwiek pojęcie na ten temat to nic nie powinieneś spierdzielić :) Przeanalizuj parę razy instrukcję i działaj ;)
    Ps. Ładnie masz napisaną instrukcję i jest ona okey :p
     
  19. Koniokrad

    Koniokrad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2012
    Posty:
    138
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    i rozumiem, ze nadal aktualna :)
    Nic sie nie zmienilo ? :))
     
  20. strashak

    strashak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Zajrzyj do pierwszego posta tamtego tematu, jesli by sie cos zmienilo tam powinna owa zmiana byc uwzgledniona.

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  21. kamil90

    kamil90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    213
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawoja
    Ok dzięki :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum