1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XboX 360 a D-link G604T

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Phrarr, Grudzień 15, 2008.

  1. Phrarr

    Phrarr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bo do x'a należy dokupić moduł WiFi inaczej ci nie pośmiga Internet przez WiFi na x'ie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SkuT

    SkuT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Mam wielki problem, z którym nie moge sobie poradzić, mianowicie sytuacja jest taka:
    Pragne połączyć Xboxa 360 przez Wi-Fi do mojego routera (D-Link G604T), gdy to robię, to mam internet, leeeecz nie widze Xboxa w sieci ani też z niego nie widzę innych komputerów, a potrzebne mi to by połączyć się z Windows Media Center.
    Problem mija gdy podłączam go za pomocą kabla a nie Wi-Fi, w tedy konsola jest widoczna i mogę spokojnie oglądać filmy itp.

    Ustawienia zrobiłem takie, jakie sobie rzyczyli mianowicie NAT jest otwarty UPnP włączone. Ponadto próbowałem z wyłączonym UPnP a włączonym DMZ i ustawionym na IP X-a

    Może ktoś z was miał taki problem i wie jak go rozwiązać, za odpowiedzi z góry dziękuje
     
  4. SkuT

    SkuT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Heh... Fajnie ale skoro pisze, że internet w X-ie mam i że podłączam pod wi-fi to czy nie jest oczywiste, że go kupiłem?
     
  5. Phrarr

    Phrarr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Być może mój błąd, ale ja z twojego zdania wywnioskowałem, że jak masz kabel to ok a jak nie to wtedy problem...

    Przepraszam mój błąd jak widać.
     
  6. SkuT

    SkuT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Chodzi o to, że jak pod kablem go mam to jest widoczny w sieci a jak pod WiFi to tylko mam internet a z połączenia z innym kompem jest kapa
     
Wczytywanie...

Poleć forum