1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 a mobilny internet

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kozaznosa, Grudzień 5, 2010.

  1. kozaznosa

    kozaznosa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kuj-pom
    czy moge podpiac do swojej konsolki mobilny internet iplus ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Chodzi Ci o to zeby podpiac pod porty USB?
    To nie mozesz.
     
  4. mikuniek

    mikuniek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kolega jakoś to podpinał na mobilnym przez laptopa, podpytam jeśli o to Ci chodzi?
     
  5. TagRider

    TagRider Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mobilny internet o ile dobrze czytalem mozna podpiac do komutera i z niego udostepnic przez kabel na xboxa, ale komputer musi byc wlaczony.
    Poszukaj na forum napewno cos znajdziesz.
     
  6. Tauosu

    Tauosu Banned

    Dołączył:
    Listopad 30, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    Dokładnie tak: Podpinasz pod kompa i komp robi jako most... inna sprawa że w iplusie nie za bardzo da się grać, ale DLC albo inne takie arcadowe gierki ściągniesz.
     
  7. TagRider

    TagRider Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    czemu na iplusie nie da sie zbytnio grac sam go posiadam, lapie mi zasieg 2 kreski 3g/hsdpa modem huawei jasno niebieska dioda i necik szybko chodzi.
    Choc sam jeszce nie mam xboxa wiec pytam czemu nie zabardzo idzie gra multi w parze z iplusem.
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    A jakie masz pingi?
     
  9. Krwawy Mechanik

    Krwawy Mechanik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gryfino
    Nie za bardzo na iPlusie pograsz
     
  10. TagRider

    TagRider Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    sorki ale gralem sobie w battlefielda 2 na komputerze ostatnio online nie dosc ze pobiera malo mb chyba 5 za 1h gry to pingi na serwerach mialem od 70-120 wiec nie jest zle
     
  11. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    ja pykam na Play-u w Quake 3 mam pingi 85-100 i można spoko grać
    a łączy z serwerem za oceanem :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum