1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 a telewizor

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kejsi_w, Sierpień 27, 2015.

  1. kejsi_w

    kejsi_w Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Kobieta
    Witam,
    mam problem z xbox 360, mianowiecie odpalam xbox i przy ładowaniu logo się zawiesza. Po podłączeniu do innego telewizora takiego problemu nie mam. Czy jest jakieś rozwiązanie tego problemu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak masz to wszystko podłączone ??
     
  4. kejsi_w

    kejsi_w Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Kobieta
  5. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Możesz zmienić na te inne kable komponentowe ?? Albo masz możliwość zmiany wejścia HDMI ? Zobacz tak.
     
  6. kejsi_w

    kejsi_w Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Kobieta
    a czy można przy uruchomieniu konsoli jakoś zresetować ustawienia telewizora? Może pamięta ustawienia z poprzedniego TV?
     
  7. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Chyba raczej nie.
     
  8. brattanek

    brattanek P2Mforum.info Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1354
    Polubienia:
    530
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
    Zmień kabel lub podepnij do innego HDMI w TV.
     
  9. p_bladek

    p_bladek Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    861
    Polubienia:
    487
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Spróbuj włączyć konsolę z panelu, przytrzymując jednocześnie wysuwanie tacki napędu. Mi pomogło, następnie ustaw manualnie rozdzielczość obrazu w konsoli.
     
Wczytywanie...

Poleć forum