1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 a telewizor

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kejsi_w, Sierpień 27, 2015.

  1. kejsi_w

    kejsi_w Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Kobieta
    Witam,
    mam problem z xbox 360, mianowiecie odpalam xbox i przy ładowaniu logo się zawiesza. Po podłączeniu do innego telewizora takiego problemu nie mam. Czy jest jakieś rozwiązanie tego problemu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1468
    Polubienia:
    631
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak masz to wszystko podłączone ??
     
  4. kejsi_w

    kejsi_w Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Kobieta
  5. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1468
    Polubienia:
    631
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Możesz zmienić na te inne kable komponentowe ?? Albo masz możliwość zmiany wejścia HDMI ? Zobacz tak.
     
  6. kejsi_w

    kejsi_w Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Kobieta
    a czy można przy uruchomieniu konsoli jakoś zresetować ustawienia telewizora? Może pamięta ustawienia z poprzedniego TV?
     
  7. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1468
    Polubienia:
    631
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Chyba raczej nie.
     
  8. brattanek

    brattanek P2Mforum.info Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1323
    Polubienia:
    460
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
    Zmień kabel lub podepnij do innego HDMI w TV.
     
  9. p_bladek

    p_bladek Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    897
    Polubienia:
    516
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Spróbuj włączyć konsolę z panelu, przytrzymując jednocześnie wysuwanie tacki napędu. Mi pomogło, następnie ustaw manualnie rozdzielczość obrazu w konsoli.
     

Wczytywanie...

Poleć forum