1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 a USB

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez rtv2500, Grudzień 2, 2008.

  1. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam.
    Mam pytanie co można wkładać do wejścia USb w Xbox`ie 360, bo jak wkładam tel. to mi go ładuje ale nie chce go wczytać:/ Proszę o odpowiedzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. michal86ole

    michal86ole Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    np. pendrive z muzyką, filmem lub zdjęciami...
     
  4. robalx245

    robalx245 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Slaska, Poland
    Ipod dobrze i szybko z niego odtwarza muzyke :) odrazu wszystko grupuje w albumy lub gatunki :)
     
  5. rowerser

    rowerser Sialalalalallalal V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2008
    Posty:
    586
    Polubienia:
    141
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kozie Byki
    Najciekawiej to wygląda psp podpięte pod x'a :D hahah..prawie się gryzą :p

    To tel podpięty pod usb się ładuje ?
     
  6. robalx245

    robalx245 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Slaska, Poland
    no ładuje sie jak kazdy sprzet który ma taka mozliwość :p nowe PSP tez by sie ładowało :p ipod i cała reszta ...
     
  7. smrodorodek

    smrodorodek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Można podłączyć klawiaturę od PC, ale da się na niej tylko pisać, bo jako kontroler do gier nie działa
     
  8. Flegel

    Flegel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a co by sie stalo jak bym podlaczyl myszke np ?? bo to byloby akurat bardzo przydatne ostatnio slyszalem ze jest cos takiego jak "pado-myszka" do x360 ale pewnie cena jest kosmiczna ;/
     
  9. sobol

    sobol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmm
    Ja mam problem akurat z Ipodem
    Że jak go podłączę to go w ogóle nie widzi ... ;/

    Ja testowałem klawiaturę :p
    Bardzo się przydaje Na wpisywaniu czegokolwiek albo np. do chatowania ze znajomymi przez Xbox Live :p
     
  10. jaku007

    jaku007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2007
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z daleka
    Czy jest możliwość podłączenia dysku przenośnego 2,5 cala z danymi (muzyka, filmy) tak by xbox odczytywał go. Dysk musi być jakoś wcześniej sformatowany?
     
  11. Milu

    Milu XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ja wiem skąd ;P
    @up
    Nie, sam próbowałem :p
     
  12. Qunik93

    Qunik93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    352
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Górny Śląsk
    Mojego k550i z kartą pamięci wykrywa jak pendrive'a :D
    Mogę słuchać muzyki z telefonu itd :)
     
  13. angelares

    angelares Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jesli masz dysk na usb to:
    1. Dziala jesli masz partycje w FAT32 (pamietaj o ograniczeniach)
    2. Dziala jesli masz partycje HFS+ (nie ma ograniczen FAT32). Mozesz sprobowac Mediafour Macdrive pod Winde.
     
Wczytywanie...

Poleć forum