1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX 360 a XBLIVE???

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez maxi666666, Grudzień 13, 2008.

  1. maxi666666

    maxi666666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kupilem NOWA KONSOLE XBOX 360 PREMIUM z NAJNOWSZYM FIRMWARE IEXTREME 1.41 i w opisie na allegro pisze ze mozna korzystać z XBLIVE ale cos mi to nie pasuje no bo przecierz konsola jest przerobiona wiec BAN murowany. KONSOLA Z NOWYM NAPĘDEM SAMSUNG PO WGRANIU ORYGINALNEGO
    KLUCZA Z NAPĘDU LITEON czy to cos zmienia czy nie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Koleś napisał prawdę, że można korzystać z Live na przerobionej konsoli, ale zapomniał wspomnąć o możliwości dostania bana :]. Każda konsola ze spoofem jest łatwa do namierzenia przez MS, więc jak przyjdzie nowa fala to ban jest więcej niż pewny. Mogłeś poczekać te parę dni na iXtreme 1.5, ale czy będzie on bezpieczny na Live to pokaże dopiero następny "ban hammer" :)
     
  4. maxi666666

    maxi666666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki. Ale na 1.41 to gierki pojda. A co daje 1.5?
     
  5. shifty102

    shifty102 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a kiedy wychodzi 1.5? i ban oznacza brak możliwości gry przez XBL, czy w ogóle nie można grać? :p
     
  6. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    w Polsce będzie prawdopodobnie po świętach albo na początku roku,można grać na zbanowanej konsoli offline,bo nie połączysz się z xbox live
     
  7. shifty102

    shifty102 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jest sposób na 'odbanowanie' konsoli?
     
  8. szymonkrzak

    szymonkrzak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hehe chyba nie ma :D chyba , ze masz mocne wtyki w MS :p
     
  9. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    jedyny sposób to nowa konsola albo wymiana płyty głównej
     
  10. marcin666

    marcin666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Hej ,kupiłem xboxa jakieś 2 tygodnie temu i jeszcze nie podpiołem go do neta.Mam kilka pytan ,czy moge poprostu podpiąć go pod kabel internetu bezpośrednio.A tak właściwie jakie są korzyści z tego xbox live???
     
  11. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    Dema,Themy,Gra w Sieci,Filmy ITD ITP :rolleyes:
     
  12. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    1.5 ma umożliwić odtwarzanie kopii zapasowych na napędach LiteOn
     
  13. maxi666666

    maxi666666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    a co nowego miał wprowadzić? :) i tak wielki sukces że litka obala :)
     
  15. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Wprowadza jeszcze parę zmian:
     
  16. marcin666

    marcin666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    A moge jako początkujący narobić sobie nieświadomie tym jakoś kosztów???
     
  17. marcin666

    marcin666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Chodzi mi o podłączenie korzystanie z live'a:confused:
     
  18. monias

    monias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2008
    Posty:
    287
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie każda konsola po zmianie napędu dostanie w 100% bana :)
    Faktycznie hitachi i szajsungi łatwo, ale Benq niby w 100% emuluje liteona
     
  19. marcin666

    marcin666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    HELP !!!

    Jakis czas temu założyłem konto na xbox.com dziś próbowałem założyć sobie konto na xbox live niestety po wprowadzeniu meila ,hasła wyskakuje komunikat :

    "Wskazany windows ID jest powiazany z tagiem gracza marcind666.Czy chcesz zamiast tego odzyskać wskazany tag gracza?"

    Gdy wybieram "Nie" plansza znika i pojawia się ta z meilem i hasłem ,nic więcej się nie dzieje, a gdy wciskam "Tak" wyskakuje komunikat :

    Coś ,że nie możliwy ten ID dla tego regionu i "Wprowadź inny windows live ID"

    Pomóżcie!!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum