1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 a zwykly tv

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Fadix, Lipiec 27, 2011.

  1. Fadix

    Fadix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, zastanawiam sie nad kupnem xboxa 360 ale mam pytanie mianowicie jaki bedzie obraz na zwyklym tv (bez hd) bo takowego poki co nie posiadam, bedize lepszy niz ps2?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jesters

    Jesters Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    w niektórych telewizorach mogą litery być nie wyraźne, ale na pewno obraz będzie lepszy niż na ps2
     
  4. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Powiem tak to zalezy od starego TV jesli 100hz to bedzie wmiare ok , na slabszym ciezko bedzie cokolwiek przeczytac.
     
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  6. minimaki22

    minimaki22 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dobrze będzie, śmiało można grać na takim zwykłym TV i grafa o wiele lepsza niż w PS2
     
  7. GreenPeace

    GreenPeace Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jaworzno
    Szczerze ? Jakbys ogladal gameplaya na 240P na youtube. Dokup te HDMI, lub kabel AV do monitora.
     
  8. xxNore

    xxNore Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgorzelec
    Nie jest tak źle ;o Ja mam Samsung'a LCD oraz grube tv i na tym grubym nie jest tak źle -.-'
     
  9. Fadix

    Fadix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki za pomoc, wg was lepiej kupic konsole przerobiona? Cieżko jest ogarnąć to żeby wrzucić coś na dysk czy łatwo? Z góry dziękuje za pomoc.
    Pozdrawiam
     
  10. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Możesz użyć tego telewizora, jako przejściowy, ale zastanów się w najbliższym czasie nad kupnem czegoś lepszego. Poczytaj sobie o wadach i zaletach przerabiana na forum, wtedy zdecyduj. Na dysk nie wrzucasz żadnych filmów i muzyki. Instalujesz gry i ściągasz dema, dodatki.
     
  11. Wujek WilQ

    Wujek WilQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żory ( Śląsk )
    Grałem na starym telewizorze kineskopowym kiedyś, ma chyba z 12 lat jak nie więcej , niestety nie dało się poczytać małych napisów.
     
  12. Evland

    Evland Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aż tak źle nie będzie
     
  13. pawlenko

    pawlenko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    o kurcze pamiętam jak podpiąłem xboxa pod telewizor kineskopowy 15" chyba ma , odpaliłem na nim NFS:SHIFT bo nie wymagał PAL60 .Ulica była praktycznie nie widoczna totalna masakra.Wszystko było na siebie jak by zlane.

    Edit: Juz lepiej by było aby go podpiąć pod ten monitor którego teraz używasz
     
  14. Dawid Kulikowski

    Dawid Kulikowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Targ
    No ja też z napisami miałem problem ale wyposażyłem się w kabel Vga i podłączałem do monitora jak mi sie chciało grać ;] o niebo lepiej ;p tani kabel a dużo lepsza rozgrywka ;] a teraz LCD ;]
     
  15. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Lepiej na takim niz wogule:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum