1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX 360 aktualizacja kinect

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Avo, Wrzesień 28, 2014.

  1. Avo

    Avo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam taki problem.
    mam przerobioną konsolkę( ARCADE) i mam lt 2.0 i wszystkie gry xgd3 nagrywałem pod lt 2.0 i grałem bez problemu kupiłem kinect i zrobiłem aktualizacje teraz kinect działa i gry nagrane przez mnie na kinecta też działają ale inne gry przestały działać te które są na xgd3 pisze że dysk nie obsługiwany a przed aktualizacją grałem.
    jak by usunęła się przeróbka to inne gry też by nie działały a gry które są na xgd2 działają a więc w czym problem??
    może ktoś pomóc???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To masz cichą aktualizacje i xgd3 nie zadziała musisz wgrać lt 3.0.
     
  4. Avo

    Avo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niby mam tą aktualizacje a więc wgrali mi L.T 3.0 i dalej to samo stare gry działają a nowe nie próbowałem nagrać dziś grę z 2014r . i wyskakuje miękka ściereczka.
    Tylko mam pytanie jak przerobiłem topologie lt.30 przed nagraniem na lt.20 to topologia zostanie na obrazie cały czas?
    nagrywarkę mam IHAS124B also max którą podłączam do laptopa.płyty verbatim.
     
  5. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Xgd3 z lt 2.0 musisz od nowa nagrać sobie z topologią na lt 3.0 . Czyli co masz xgd3 na lt 2.0 kosz lub redukcja do lt 2.0
     
  6. Avo

    Avo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy abgx naprawi mi topologie na obrazie gry którą wcześniej przerobiłem na lt. 2.0 i czy abgx musi być połączony z netem??
    bo próbuje ale strona abgx chyba dziś nie dział
     
  7. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak. W abgx360 ustaw autofix level 3 i skan, najlepiej by było żeby był z netem podłączony.
     
Wczytywanie...

Poleć forum