1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360-aktualizacja po kupnie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Darkk, Maj 27, 2010.

  1. Darkk

    Darkk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Chcialbym wiedziec czy powinienem odrazu po zakupie aktualizowac dashboard czy jednak nie?Jakies sugestie?


    Dodam ze ze bedzie to xbox arcade bez dysku , tak wiec chcialbym wiedziec tez czy aktualizacja zainstaluje sie na pamieci wewnetrznej?Pozniej chcialbym odkupic dysk i czy nie bedzie problemu z jego praca?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Koxus

    Koxus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    podłącz do neta i sciągnij co jest Ci proponowane, z pracą dysku nie będzie problemu
     
  4. Darkk

    Darkk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeszcze jedno pytanie czy dashboard ze strony microsoftu w wersji 9199 jest po polsku :D???
     
  5. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  6. Darkk

    Darkk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To jeszcze jedno pytanie nie zwiazane z tematem.Z tego co wiem mozna instalowac gry demo na dysku , ale czy do gier demo potrzebny jest (jak w przypadku orginalow )dysk do rozruchu? Czy mozna zainstalowac poporstu demo na dysk i grac tylko z dysku bez plyty?
     
  7. Arima Tekken

    Arima Tekken Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Racibórz
    nie trzeba można grać bez płyty
     
Wczytywanie...

Poleć forum