1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bruzdek, Listopad 9, 2014.

  1. bruzdek

    bruzdek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Chciałbym zaktualizować sobie dasha.. Bo nie moge grać w najnowsze gry. Posiadam xbox 360 elite rocznik produkcji: 25.08.2009 i moje pytanie jest następujące. Jaką mam płyte główną ? Jasper ? w J runner jest do wyboru jasper 16mb 256mb i 512mb ? Tego nie czaje :/.. Nand posiadam cpu key też ale nie moge sobie poradzić z odczytaniem płyty głównej. I jeszcze jedno pytanie odnośnie aktualizacji. W j runner v0.3 są do wyboru przeróbki .. retail? (co to oznacza) rgh, rgh 2, jtag .. I mam problem bo nie wiem jaką mam przeróbke .. Napewno LT 3.0 dodam aby że moge włączać xboxa ejectem czyli odpaleniem z przycisku tacy. Tylko znowu xell mi sie wtedy nie wyświetla.. Nie wiem dlaczego >.< To wychodziłoby na to, że jest to przeróbka rgh ale mam wybrać rgh czy rgh2. cpu key odczytalem z dashlauncha. Ale w każdym razie zalezy mi na płycie i wyborze przeróbki.
    :hopelessness:

    Chyba że program automatycznie dobierze mi wszystko poprzez wczytanie pliku nand ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    Program po wczytaniu nandu powinien sam wybrać
     
  4. bruzdek

    bruzdek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam jeszcze jedno pytanie. Dlaczego nie moge uruchomić xell'a ? Włączam konsole ejectem i jest czarny obraz.. Dodam ze uzywam kabla tego na 3 chinche nie hdmi
     
  5. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zrobiłeś aktualizację czy nie ? kabel nie ma tu nic do tego, konsola normalnie się włącza z guzika power lub z pada, czy możesz uruchomić FSD, xexmenu itp homebrew ?
     
  6. bruzdek

    bruzdek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie, nie udało mi sie jeszcze tego zrobic gdyż nie moge włączyć xell'a.. Wszystko działa. Xex menu FSD .. Próbowałem z USB włączyć Xellaunch .. Tak samo próbowałem z NXE i FSD przez file menager i nic .. Po prostu klikam w Xellaunch włączy sie czarny obraz po czym wywala do NXE :/...
     
Wczytywanie...

Poleć forum