1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 albo płytka zawiesza sie gra.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Andrus92, Kwiecień 6, 2010.

  1. Andrus92

    Andrus92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam wiem ze mam za duzo postow ale dalej czuje sie swiezakiem. Mam taki nie typowy problem ojciec gra w Fife ne Xboxie i caly czas mu zawiesza sie gra po meczu . To moze byc wina plytki czo Konsoli?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Czaki_S_W_A_T

    Czaki_S_W_A_T Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    PSP+WII :D Falcon Sprzedany :D
    Płytki... gra orginalna czy kopia zapasowa?
     
  4. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    obstawiam plytke.
    Jak masz HDD to zainstaluj a jak nie to nagraj jeszcze raz
     
  5. lozo55

    lozo55 Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    259
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sulecin, Poland
    mam to samo, to wina profilu, zrob nowi profil, albo zaloguj sie na goscia i zobacz ze wszystko bedzie ok
     
  6. Czaki_S_W_A_T

    Czaki_S_W_A_T Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    PSP+WII :D Falcon Sprzedany :D
    no mi jak gra sie zawieszała to wina płytki była bo na jakieśomedze nagrałem , przegrałem na verbatim i wszystko lajt byłoXD
     
  7. Andrus92

    Andrus92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale to jest orginalna gra. Xboxa nie mam przerobionego.
     
  8. Czaki_S_W_A_T

    Czaki_S_W_A_T Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    PSP+WII :D Falcon Sprzedany :D
    Oo.
    A płytka nie jest porysowana? może jak wyżej zgraj na dysk jak masz , wtedy tylko płytki do odpalenia bezie używać.
     
  9. Andrus92

    Andrus92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    TEz tak zrobiłem. Od poczatku mam ja na dysku.
     
  10. Czaki_S_W_A_T

    Czaki_S_W_A_T Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    PSP+WII :D Falcon Sprzedany :D
    To ja już pomysłu nie mam zrób tak jak zaproponował ci
     
  11. maciek360

    maciek360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Olszany
    Zadzwoń do M$, może pomogą. :p
     
  12. snobek

    snobek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To jest błąd gry. Dużo osób tak ma, w tym ja też. Jak masz XBL to pobierz patche i podobno one to naprawiają. Ja czekam na Transfer Kita i też wgram patche i zobaczę ;]
     
  13. Andrus92

    Andrus92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a ja niemam golda juz tylko silver moge pobrac patche czy trzeba miec golda?
     
Wczytywanie...

Poleć forum