1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 arcade 512mb

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pawelx232, Listopad 11, 2012.

  1. pawelx232

    pawelx232 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    czy 512MB starczy na gry? Myślę, że to trochę mało w porównaniu z dyskiem 120GB. Jest to wersja ARCADE więc nie da się dokupić dysku.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Jak się nie da dokupić dysku? 512mb starczy na sejwy.
     
    1 osoba to lubi.
  4. pawelx232

    pawelx232 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprzedawca mi powiedział, że w wersji arcade nie można dokupić dysku.

    //Edit: Starczy na sejwy, ta? - Nawet na te nowsze gry?
     
  5. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    to sprzedawca chyba się nie zna. Możesz kupić dysk oryginalny MS 20gb, 60gb, 120gb albo tańsze zamienniki WD ale nie pamiętam jakie dokładnie (było niedawno na forum)
     
    1 osoba to lubi.
  6. pawelx232

    pawelx232 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. maximek

    maximek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rybnik, Poland
    pewnie powiedział Ci tak dlatego że xbox jest zbanowany więc i tak nic Ci nie da dokupienie dysku :)
     
  8. pawelx232

    pawelx232 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak to nie da dokupienie dysku skoro gdy jestem zbanowany nie mogę tylko grać online? Zresztą zapewniał mnie, że konsolka nie jest zbanowana więc jestem spokojny.
     
  9. maximek

    maximek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rybnik, Poland
    z tego co wyczytałem na tym forum to po zbanowaniu nie można także instalować gier na dysku ale niech się jeszcze wypowie jakiś bardziej doświadczony użytkownik :p
     
  10. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    to źle wyczytałeś. Kiedyś MS banował także możliwowść instalacji gier na dysku ale któraś aktualizacją tą blokadę usuwała
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum