1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360/Arcade/65/175w - Pytanie ;)

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez VR6, Lipiec 24, 2008.

  1. VR6

    VR6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.!

    W chcę kupić X'a ale budżet pozwala mi tylko na wersję Arcade :'(..
    i teraz tak: kupuje x'a prawie tylko dla GTA IV C0D4 itd.. słyszałem że na iksie Arcade czyli bez HDD GTA IV się wolno wgrywa :/ - tylko w pirackich wersjach (kopie) czy na Orginalnym GTA IV też tak się będzie działo ?? Poszę o ODP. ;)


    Pozdrawiam.

    Artur.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. przeo_91

    przeo_91 Guest

    Odp: Xbox 360/Arcade/65/175w - Pytanie ;)

    Na orginale jest spoko. Dogrywają się podobno na czas.
     
  4. VR6

    VR6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Xbox 360/Arcade/65/175w - Pytanie ;)

    czyli żadnych problemów na org. nie będzie??:)
    mam jeszcze jedno pytanko.. czy są jeszcze jakies inne gry ktore sie tak źle wgrywaja na arcade?? mówie tu już o kopiach :)
     
  5. frusty444

    frusty444 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Xbox 360/Arcade/65/175w - Pytanie ;)

    Ja posiadam arcade'a 65 i wszystko jest OK. Na kopiach CoDa4 i GTA IV ani innych grach nie ma żadnych problemów.
    PS. Szkoda tylko, że CoD4 ma tak słabą grafikę w porównaniu do PC, ale to nie wina dysku :)
     
  6. jack119

    jack119 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2008
    Posty:
    153
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Xbox 360/Arcade/65/175w - Pytanie ;)

    ja też podłączam się do pytania
    czy są jeszcze inne gry z którymi są podobne problemy jak z GTA IV ?
     
  7. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Xbox 360/Arcade/65/175w - Pytanie ;)

    Na 39 kopii tylko GTA IV bez dysku mialo problem z teksturami, kupilem dysk i problemu nie ma.
     
  8. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Odp: Xbox 360/Arcade/65/175w - Pytanie ;)

    Nie licz ze trafisz teraz na naped , ktory da sie przerobic
     
  9. VR6

    VR6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Xbox 360/Arcade/65/175w - Pytanie ;)

    wsumie ja nie potrzebuje HDMI czy te starsze wersje będa miały ten napęd którry da sie przerobić?? :-\
     
  10. jack119

    jack119 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2008
    Posty:
    153
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Xbox 360/Arcade/65/175w - Pytanie ;)

    starsze na pewno
    ale wtedy jest ryzyko awarii
     
  11. masterlight

    masterlight Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Xbox 360/Arcade/65/175w - Pytanie ;)

    Starsze premiumy z 22.11.2006 mają takie same ryzyko awarii jak arcade bez hdmi??
     
  12. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Xbox 360/Arcade/65/175w - Pytanie ;)

    Nie, bo konsole produkowane od listopadzie 2007 (bodajże) maja nowe chlodzenie i sie nie grzeja tak bardzo, przez co nie padaja tak jak te z roku 2006.
     
  13. VR6

    VR6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Xbox 360/Arcade/65/175w - Pytanie ;)

    dajcie link do Arcade którego na 100% da sie przerobić :D
     
  14. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
  15. VR6

    VR6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Xbox 360/Arcade/65/175w - Pytanie ;)

    o kurde 1,100zł za przerobione arcade :eek: to nie lepiej kupić juz Premium hm? ej a czy w Premiumach też dają te napędy Lite-On których sie nie da przerobić?? :'(


    Ps. czy Premiumy z datą produkcji 2007.09 są juz na liteonach ?
    - jeśli ktoś wie od kiedy do kiedy wychodziły wersje np. od stycznia 06r - stycznia 07r benQ, od lutego 07r, - lutego 08 np. samsung ;) to proszę napisać
    dzięki z góry ;D
     
  16. Cypisek2

    Cypisek2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2007
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Xbox 360/Arcade/65/175w - Pytanie ;)

    Każdy Xbox 360 z datą produkcji wyższą od 2008-04-26 ma napęd lite-On.
     
  17. VR6

    VR6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  18. Cypisek2

    Cypisek2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2007
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Xbox 360/Arcade/65/175w - Pytanie ;)

    No niestety ten Xbox 360 chyba nie ma Benq :) , prędzej Hitachi, ale na pewno nie ma Lite-On'a i ma poprawione chłodzenie. Tylko, że dwie gry dodawane są zazwyczaj do starszych modeli...
    zapytaj sprzedawce, czy te zestawy nie mają portu HDMI, jeśli mają to jest to Falcon tzn. model z poprawionym chłodzeniem, CPU itp.
     
  19. VR6

    VR6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Xbox 360/Arcade/65/175w - Pytanie ;)

    a napęd Hitachi da sie sflashować tak jak BenQ?? :-\
     
  20. Brzuzka

    Brzuzka Banned

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2008
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Xbox 360/Arcade/65/175w - Pytanie ;)

    tak, wszystko sie da opróch litona
     
  21. Protector

    Protector Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Odp: Xbox 360/Arcade/65/175w - Pytanie ;)

    [​IMG]

    Wgrywające się tekstury w GTA4 (kopia) na X360 Arcade z napędem Benq
     
Wczytywanie...

Poleć forum