1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Arcade a New Dashboard...

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dariob, Grudzień 13, 2008.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. dariob

    dariob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    można z liva i z pendriva
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. d3bo

    d3bo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zamość
    Witam otóz mam pytanie ! czy na arcade mozna sciagnac nowy dashboard? i czy ktos nie orientuje sie ile kosztuje xbox 360 premium i elite we wloszech...
     
  4. volt222

    volt222 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zawiercie
    Można, mam arcade i kartę 256 MB i mi śmiga
     
  5. d3bo

    d3bo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zamość
    ale mi chodzi o to czy mozna bezposrednio z konsoli sciagnac?
     
  6. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    jak bezpośrednio z konsoli? podłączasz się do sieci i aktualizujesz
     
  7. d3bo

    d3bo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zamość
    zmiesci sie? bo pytalem jednego anglika to mowil ze nie da sie ze nie ma dysku..
     
  8. Misiuk

    Misiuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    Na karcie 256 MB się zmieści. Przecież kolega wyżej to napisał ;> Jeśli o to Ci chodzi.
     
  9. d3bo

    d3bo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zamość
    aha to luz :D pozdrawiam !
     
  10. waski88

    waski88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    234
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    zmiesci sie ten NXE ma sto pare mega a ja mam x360 arcade i karte 256 mb i mi smiga aktualizuj nie martw sie ;)
     
  11. d3bo

    d3bo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zamość
    dzieki wam ! temat do zamkniecia ! :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum