1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX 360 arcade bez okablowania pomocy!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mis1404, Marzec 28, 2012.

  1. mis1404

    mis1404 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    Witam dziś przyszedł do mnie xbox 360 arcade, sam mam slima wiec myślałem że okablowanie spasi, ale nic nie wchodzi i nie wiem jakie okablowanie bedzie w porządku dla arcade. Prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Jaka płyta główna?
     
  4. mis1404

    mis1404 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    Przepraszam ale gdzie to można sprawdzić?, wiem że jest z 2006r.
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Jak z 2006 to potrzebujesz zasilacza 203W
     
  6. mis1404

    mis1404 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    mam zasilacz 135v w slimie;/.
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  8. mis1404

    mis1404 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    a jaka cene bedzie wszystkich tych kabli itd?.
     
  9. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Zasilacz ok 40zl, kabel do TV 20zl
     
  10. mis1404

    mis1404 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    i to wszystko bedzie?
     
  11. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Tak, nic wiecej nie potrzebujesz do podlaczenia
     
  12. Wilk14

    Wilk14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    185
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Koszt okablowania około 50zł.
     
  13. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Plus 200zł na reball za pare dni miesiecy lub godzin.No i swoją drogą to nie ten dział.
     
Wczytywanie...

Poleć forum