1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Arcade-Dysk

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez joga97, Grudzień 26, 2009.

  1. joga97

    joga97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Czytałem gdzieś ,że podobno można do x'a arcade dokupić dysk,ale chcę się upewnić,więc czy da się dokupić dysk do x'a arcade??Jeżeli można to czy są to jakieś specjalne wersje dysku?I czy trzeba coś grzebać w ustawieniach xboxa 360 bo włożeniu dysku??Z GÓRY DZIĘKUJĘ:DD
    Proszę o nieusuwanie tego tematu od razu!:mad:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. livingfear

    livingfear Guest

    Można,kazdy oryginalny z każdej wersji x boxa 360 będzie chodził na konsoli arcade.
     
  4. Hesperide

    Hesperide Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Toruń
    Normalnie kupujesz dysk oryginalny najlepiej np na allegro i podpinasz. Jesli dysk wymaga formatowania - formatujesz, tworzysz profil i wszystko :p Dyski pasują do kazdego xboxa 360
     
  5. Neqiu

    Neqiu Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    UK
    Mozesz kupic jaki chcesz 20,60,120 :D. kazdy bedzie chodzil
     
  6. joga97

    joga97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak się formatuje dysk?A ten profil to gdzie się tworzy??A jak się zamontuje dysk to się traci gwarancję??
     
  7. thekoniq

    thekoniq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Formatujesz dysk w ustawieniach
    Myślę że masz już zrobiony profil ponieważ gdyby na konsoli nie było żadnego, konsola automatycznie włączyła by opcje tworzenia profilu (awatara, obrazka, nazwy itp.)
    Nie, nie tracisz gwarancji ani na xbox'a ani na dysk
     
Wczytywanie...

Poleć forum