1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Arcade Flash 3.0+ Przerobiony GRY Z PENDRIVE!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sesilatko, Luty 26, 2012.

  1. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.! Jestem tu nowy ,poczytałałem sobie troche tematów,no ale , zapewne mi umknęło, nie widziałem nic o instalacji z pendrive.Wieć odrazu przepraszam ze zakładam ten temat, chyba w dziale dobrym,bo mam poniżej,20 postów.A więc.zakupiłem na allegro konsole używaną "Xbox 360 Arcade Flash 3.0+ Przerobiony".I mam pytanie,sciągam aktualnie Fife 12, ma ona jakies 8gb.No i po pierwsze
    -Można zgrać to jakoś na pendrive,a nie na płytke? bo takie płytki są drogie,i nie mam nawet jak je kupic,chyba że allegro,no ale mam pendrive 8gb więc pytam.
    -i po drugie.Plik jest "obrazem płyty" czyli .ISO TAK?? i jak ewentualnie to by trzeba bylo zrobic aby na konsoli zainstalować?

    Z góry dziękuje!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mixerowns8

    mixerowns8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Żeby grać gry z pendrive musisz mieć JTAG/RGH,w twoim przypadku musisz kupić płyty i wypalić
     
  4. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a wytlumaczylbys co to jest to JTAG/RGH ??
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jak nie stac cie na plyte tym bardziej 200zl na rgh nie;). Gre musisz na plyte wypalic

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  6. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    RHG to modyfikacja konsoli, która pozwala na odpalanie gier z HDD, bez konieczności umieszczania płyty w napędzie.
     
  7. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a np na dwie płyty 4 gb i podzielic,i potem zainstalować,nie dałoby sie tak?
     
  8. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  9. Ernest Strzelczyk

    Ernest Strzelczyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    ja proponuje verbatim a nie jakieś omegi:/ konsola stara to i napęd dojechany:D a ty chcesz go dobić tymi płytami?:D
     
  10. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dojechany czyli? gościu od sprzedarzy mowił ze napęd używany tylko do instalacja i nigdy nie był używany do odpalania gry prosto z napędu. a np płyty platinum też złe?
     
  11. mixerowns8

    mixerowns8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Na płytach typu omega,itd to jest loteria wypali albo nie, kup verbatimy.
     
  12. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jak pytałem wcześniej,na dwóch 4GB by się nie dało?
     
  13. siabuba121

    siabuba121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie ma takiej możliwości xbox czyta tylko 8.5gb dl dvd+r tzn czyta dvd ale gry nie da sie na nia nagrać ewemtualnie werske demo
     
  14. michal9125

    michal9125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    162
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Edinburgh (uk) Chełm (PL)
    Nie to nie jest komputer.
    1.Albo grasz prosto z płyty w napędzie
    2.Albo instalujesz na dysku wyciągasz płytkę i grasz
     
  15. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    aha no dobrze dzięki,czyli tylko te "verbamity" nic innego nie oplaca sie nawet,?
     
  16. skrzydel5

    skrzydel5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Jeśli masz w konsoli dysk to mogą być płyty platinum (sam ich używam) a jeśli chcesz grać z płyty to tylko verbatim.
     
  17. Cziken

    Cziken Banned

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    69
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja nagrywam na płyty Platinium i gram z płyt min.: The Run, Gears of Wars 3 i wszystko smiga jak należy :D.
     
  18. marchewa005

    marchewa005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja mam płytki Xtreme i się dobrze sprawują kupuję po 5 zł/szt i nie widzę różnicy pomiędzy nimi, a droższymi verbatimami
     
  19. lukas1729

    lukas1729 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zambrów
    haha , ja verbatimy po 5zł kupuje a ty jakiś shit po 5zł
     
  20. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Platinum brac ,gdybym chcial instalowac na dysk,i wyjąc płytke,a verbamity gdybym chciał z niej grac ,bez instalacji..? tak to rozumieć?
     
  21. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
Wczytywanie...

Poleć forum