1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Arcade Jasper DASH 13604 i LT+3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez debowski, Wrzesień 29, 2012.

  1. debowski

    debowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Konin
    Witam. Kupiłem ostatnio Xboxa 360 Arcade z 2009 roku. Sprzedający wgrał podobno LT3.0. Jak sprawdzić czy rzeczywiście jest on wgrany? Mam dasha 13604. Czy jeśli nagram gry XGD3 nagrywarką Ihas to będą one działać? Czy będą działać nowe gry typu Fifa 13 oraz Resident Evil 6 na tym dashu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ridic4sv

    Ridic4sv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    173
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Jeśli chcesz grać w nowe gry, musisz aktualizacje zrobić nowe gry tego wymagają. Ale jeśli planujesz zrobić RGH to nie rób aktualki i zanieś sprzęt do fachowca.
     
  4. debowski

    debowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Konin
    RGH nie będę robił. Ściągnąłem Dasha 15574 ze strony xbox.com Wiem jak go wgrać ale boję się że aktualizacja z 13604--->15574 usunie mi przeróbkę. Czy może tak się stać?
     
  5. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Aktualizuj spokojnie.

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  6. debowski

    debowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Konin
    Czyli na 100% nie usunie mi przeróbki? To moja pierwsza konsola. Nie chcę jej potem dawać jeszcze raz do przerobienia. Jeśli na pewno nie usunie przeróbki to wgrywam.
     
  7. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
  8. debowski

    debowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Konin
    Właśnie wgrałem Dash 15574. Wszystko śmiga. Nie długo kupuje iHasa to nagram kilka nowych gierek. Mam jeszcze jedno pytanie. Co to jest cicha aktualizacja? Bo nigdy nie podłączałem konsoli do internetu. Nie wiem jak poprzedni właściciel. Z ciekawości chciałbym podłączyć konsolę do internetu. Zobaczyć jak to wygląda.
     
  9. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Masz lt3.0, Ciebie to nie obejmuje :)

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  10. debowski

    debowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Konin
    Odp: Xbox 360 Arcade Jasper DASH 13604 i LT+3.0

    Tzn cicha aktualizacja tak? To mogę spokojnie podłączyć konsole do live? Bo wiem ze wcześniej było wgrane LT2.0.

    Wysłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum