1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Arcade Jasper !!!wybór

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez serdi, Luty 11, 2009.

  1. serdi

    serdi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam znalazłem dzisiaj xbox juz jaspera czy to jest dobry wybor nie m on iXtreme1.5 czy jak kupie xboxa to potem moge sobie jakos go wgrac prosze o komenty co do niego
    http://www.allegro.pl/item551495699_hit_xbox_360_arcade_2x65nm_150w_jasper.html
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. artemis00

    artemis00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. serdi

    serdi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. eekz

    eekz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2009
    Posty:
    392
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Białystok
    szczerze to bym wolal dorzucic 300zl i miec elite falcona..
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tak do kazdego xboxa da sie wgrac ixtreme
     
  7. berciol1990

    berciol1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    830zl z przesyłka :| za ta cene brałbym premiuma falcona bez wachania
     
  8. serdi

    serdi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ale przciesz jasper lepszy od falocna???
     
  9. eekz

    eekz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2009
    Posty:
    392
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Białystok
    dokup do arcade hdd, albo nawet karte pamieci, dokup kable (opcjonalnie) i wyjdzie Cie on kosmos..
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wydajnosc ma taka sama

    jest szansa ze sie mniej bedzie psul ale czy to warto???
    twoja kasa twoj wybor
     
  11. senor

    senor Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    TL
    Za ta cene wzialbym premium falcon 60gb juz z przerobka, ale rob co chcesz...
     
  12. serdi

    serdi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ok senor a gierki gdzie zdobede:D:D:D:D
     
  13. LowMen

    LowMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Malbork
    Robson.pl,sklepgekon.pl,ultima.pl, nawet na komputroniku są.....


    Najtaniej gry na X360 widziałem jednak na allegro.pl
     
Wczytywanie...

Poleć forum