1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Arcade Jasper.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Piotrek1418, Listopad 20, 2010.

  1. Piotrek1418

    Piotrek1418 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,jestem nowy :)

    Chcę sobie kupić Nowego Xboxa 360 Arcade Jasper i mam kilka pytań:
    1.Czy Jasper chodzi zdecydowanie ciszej od Falcona ?
    2.To prawda że Jasper ma lepsze chłodzenie i się nie przegrzewa ?
    3.Czy na Arcade normalnie wszystkie gry chodzą,nie wieszają się grafika daje radę ?
    4.Mam telewizor CRT czy to prawda że widać piksele ?
    5.Czy na Arcade normalnie działa XBL ?

    I jeszcze inne pytanie - o co chodzi z tym płatnym XBL??

    Proszę o odpowiedz,to mój pierwszy post proszę o wyrozumiałość :rolleyes:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. philips

    philips Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Koło
    1. Tak
    2. Tak
    3. Tak - nic się nie zawiesza
    4. Fakt że obraz na CRT będzie gorszy niż np. na LCD ale spokojnie można grać i w niczym to nie przeszkadza.
    5. Tak

    więcej: Xbox Live
     
  4. Piotrek1418

    Piotrek1418 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za odpowiedz,ale chodzi mi o to gdzie mogę kupić taką zdrapkę i co potem z nią mam zrobić aby grać mulit.

    Piotrek1418.
     
  5. philips

    philips Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Koło
    Allegro, a kod się wklepuje w konsoli jak się zalogujesz do xbl.
     
  6. Piotrek1418

    Piotrek1418 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A w sklepie na miejscu też kupie ??
     
  7. krisroza

    krisroza Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrów
    mam zestaw identyczny potwierdzam żadnych problemów, Arcade to pełnowartościowy XBOX, smigam na CRT i gra się dobrze np w MoH widać b.dobrze chowających się snajperów po krzakach :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum