1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Arcade-problem z internetem i grą

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Miczas, Wrzesień 29, 2013.

  1. Miczas

    Miczas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema, dzisiaj wymieniłem się i mam xboxa 360 Arcade. I mam dwie gry:Battlefield Bad Company i FIFA 13. Otóż Battlefielda normalnie mi czyta, gra się bez problemów, lecz FIFY 13 nie czyta mi w ogóle, piszę żebym "przetarł płytę itp" Nie mam pojęcia czy xbox jest przerobiony czy nie. Nie znam się na tym i nie chcę próbować go otwierać bo popsuję go.. Wiecie dlaczego nie czyta mi tej gry? Płyta nie ma rys itp.

    I teraz druga sprawa, podłączyłem pendrive jako "dysk twardy,karta pamięci", jak uda mi się go zaktualizować to wyskakuje mi błąd w dashboardzie, że "pamięć masowa została wyjęta", lecz pendrive cały czas jest w Xboxie. Wiecie czemu tak jest?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BOSS VIP PL

    BOSS VIP PL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    jest pewnie s*******ona konsola >>> jest jakis blad w systemie konsoli lub jakis wirus<<< co do fify to albo plyta jest walnieta ale spowodowane z bledem systemie konsoli jedno z dwoch:)
     
  4. Miczas

    Miczas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Da się to jakoś naprawić ? Przywrócić ustawienia fabryczne czy coś.
     
  5. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    jezu chłopie... Co do fify to ma ona zabezpiecznia CIV, bez specjalnej nagrywarki (nagrywarka Ihas) nie nagrasz jej w 100% i przez to ci wywala błąd ze ścierką. Natomiast co do pendrive'a to nie mam pojęcia czemu tak się dzieje. Może zobacz z jakimś innym penem, nie wiem pozycz od kolegi czy coś i eliminuj po kolei co może byc nie tak
     
  6. Miczas

    Miczas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Btw. Fifa jest oryginalna, nie ma na niej żadnych rys. Dziś jadę kupić jakiegoś taniego twardziela do Xboxa i zobaczymy. Może jak tą fifę zgram na dysk będzie działać.

    Stacja dysków jest chyba oryginalna, biała z napisem XBOX 360.. Nie znam się na tym
     
  7. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Albo laser bądź napęd siada
     
  8. Miczas

    Miczas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem dzisiaj Fife 2010 [btw. za 2 euro :D] i Działa normalnie. Prawdopodobnie FIFA 13 Jest walnięta.

    Edit. Po uruchomieniu Fify i wejściu do menu wywala mi grę z błędem "Przeczyść płytę miekką ściereczką.."
     
Wczytywanie...

Poleć forum