1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 arcade- pytanie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez badzik94, Wrzesień 26, 2009.

  1. badzik94

    badzik94 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam,
    Mam pytanie czy jak kupię konsolę w wersji aracade to będe mógł normalnie bezproblemowo podpiąć oryginalny dysk 20 gb czy będe potrzebował kieszeni czy jakiś dodatkowych kabli ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli będzie to oryginalny dysk M$ to nic nie będziesz musiał

    Obudowę i tasiemkę potrzeba jak kupujesz nieoryginalny dysk.
     
  4. prolo3

    prolo3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    bia
    albo kupujesz przerobiony dysk od kompa i obudowe :) albo odrazu nie orginalny dysk wpięty w obudowe i nie ma problemu - w arcade po prostu zaślepkę ściągasz i wpinasz dysk (sam tak mam)
     
  5. badzik94

    badzik94 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Bo widziałem że tam w arcade u góry jest taka siatka to ją się poprostu wyjmuje i zamiast jej wkłada się dysk?
     
  6. WiLkU

    WiLkU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  7. Mizuro

    Mizuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Nie będziesz potrzebował żadnych kabli,wystarczy że zdejmiesz "zaślepkę" i wsadzisz dysk na swoje miejsce.
     
  8. SymakPL

    SymakPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak będziesz mógł podpiąć oryginalny dysk
     
  9. prolo3

    prolo3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    bia
    albo przerobiony w obudowie :)
     
  10. glizda360

    glizda360 Banned

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    New York
    Jak kupisz oryginał m$ to nic nie musisz więcej
     
  11. MrCybucH

    MrCybucH Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a można podpiąć HDD za pomocą USB?
     
  12. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  13. 1grzecho

    1grzecho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a czy do arcade można podpiąć dysk 60gb albo 120gb czy tylko 20gb?
     
  14. Aramil

    Aramil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Czarna Białostocka
    Oczywiście, że można. Możesz podpiąć dowolną pojemność, byle był obsługiwany przez X'a.
     
Wczytywanie...

Poleć forum