1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Arcade Pytanie!

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Cz3ski, Listopad 16, 2008.

  1. Cz3ski

    Cz3ski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, jestem tu nowy, chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwa przeróbka 360 Arcade żeby odbierać nieoryginalne gry, konsola kosztuje ok. 660zł więc chiałbym ją kupić i przerobić w jaki sposó można i czy warto kuupować wersję Arcade. Proszę o pomoc, z góry dziękuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. prez8s

    prez8s Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Xbox 360 Arcade Pytanie!

    a wiesz ze jest tez taka przerobka ze mozesz odbierac kosmitow?

    :eek:
     
  4. Cz3ski

    Cz3ski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Xbox 360 Arcade Pytanie!

    Wielki dzięki za odpowiedz, widzę ze jesteś kozak, ja napisałem na początku posta ze jestem nowy, jeżeli coś źle napisałem wystarczy poprawić a nie odrazu człowieka styrać, dziękuje ci za taką pomoc! może ktoś inny pomoże???
     
  5. LastSorrow

    LastSorrow Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Xbox 360 Arcade Pytanie!

    Zależy jaki CD masz w konsoli. Jeśli chodzi o przerobke napewno w kazdym w wiekszym miesice przerabiaja. Jesli nikogo nie znasz to proponuje na Alleqro z korzystać z uslugi.
     
  6. Pawolo21

    Pawolo21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krk
    Odp: Xbox 360 Arcade Pytanie!

    Ale pamietaj że konsole w sklepach takich jak MM czy Saturn mają nieprzerabialne napędy i jedyna możliwość przeróbki to nowy napęd i przerobienie nowego,a to już większy koszt.Najlepiej kupić na Allegro już przerobione.Też posiadam Arcade i bardzo polecam tą wersje od Premiun rózni sie tylko dyskiem 20GB i słuchawkami oraz kablem Etharnet,który możesz kupić za grosze.
     
  7. LastSorrow

    LastSorrow Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Xbox 360 Arcade Pytanie!

    Zaś jeśli chodzi o wybór Arcade może być ale zinwestować w dysk trzeba. Niektóre gry działają o wiele lepiej.
    Najlepszy przykłąd to GTA IV gdzie na samej pamieci czyli karcie 256mb czy cos takiego gra nie dokonca sie dorbze wczytuje przy szybkiej akcji lub mocnym speedzie na Bike'u. ::)
     
  8. dzikiskunks

    dzikiskunks Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2008
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Xbox 360 Arcade Pytanie!

    Obecny Arcade na pewno jest lepszy od dostępnego jeszcze gdzieniegdzie starego premium. Po pierwszy ma port HDMI, po drugie jest na nowszym chipsecie: mniejsza szansa, że konsola zdechnie (RROD), nie grzeje się tak jak stare wersje X360, jest tańsza. Wady to: brak dysku twardego (można kupić 20gb za 100 na Allegro) i duże prawdopobieństwo trafienia na konsolę z napędem (Liteon), ktorego przerobienie kosztuje tyle co pół konsoli.
     
Wczytywanie...

Poleć forum