1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 arcade + toshiba regza = ??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez KeYFiR, Lipiec 11, 2010.

  1. KeYFiR

    KeYFiR Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Siedlce
    Witam

    Mam małe pytanie:

    Czy da rade podłączyć xbox`a 360 arcade do telewizora toshiba regza (32 cale)?. Ma on wyjścia HDMI.Pytam bo się nie znam :D

    Tutaj daje link do foto Telewizora

    http://www.game-boyz.com/content/files/toshiba_regza_42rv530.jpg

    Dzięki. :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Grzib

    Grzib Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    298
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Górny Ślonsk
  4. Kuba 2255

    Kuba 2255 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    222
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
  5. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    sam posiadam tośke tylko ze 37" jestem bardzo zadowolony :D jezeli chcesz 32" to polecam ten model 32XV733 technologia 100Hz, 4 wejscia HDMI, czas reakcji 5ms, 1920x1080, kontrast dynamiczny 50000:1, oraz wbudowany tuner MPEG-4 ogolnie zajebi.... do konsoli oraz do kablowki :D
     
  6. kubisoft

    kubisoft Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jawor
    100% że działa.
    Mam ten sam teleodbiornik co ty, tyle że właśnie 37" i zapewniam cie, że działA!
     
  7. KeYFiR

    KeYFiR Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Siedlce
    Ok

    Dzięki wszystkim za odpowiedzi ;d
     
  8. Kalita

    Kalita Banned

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stargard
    Jasne że zadziała kabel HDMI i jedziesz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum