1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 arcade z 2009

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez guzik04, Luty 14, 2012.

  1. guzik04

    guzik04 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam możliwość zakupienia nowiutkiego aracde z 2009 roku(jeszcze nie wyciągniętego z opakowania. Cały komplet. Cena 300zł opłaca się ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Luffy

    Luffy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Too zależy jak nie potrzebujesz zadnego kinecta a ni nic tylko do normalnej Gry to oczywiście ze się opłaca
    Sam Pad do Xboxa kosztuje 80 zł ; )
     
  4. guzik04

    guzik04 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie potrzebuje kinecta, nie mam na to miejsca, a postanowiłem przerzucić się na oryginały. Ile taka konsola mi podziała?? Bo z tego co wiem to już jest chyba na Jasprzerze
     
  5. S3bastian

    S3bastian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To zależy jaka jest w niej jest płyta ale na 99% jest to Jasper a jak wiemy Jasper to jeden z bardziej bezawaryjnych modeli a Kinect i tak można do Fat'a podłączyć ;-)
     
  6. Luffy

    Luffy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli jest nowa to podzialaaa i to bardzoo długo ; ) Potarguj się jeszcze
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Długo, jaspery sa odporne na awarie
     
  8. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Bierz bez zastanowienia

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  9. guzik04

    guzik04 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jasper, ale podejzanie tani :p jeszcze fotki gniazda zasilacza by sie przydaly.
     
  11. guzik04

    guzik04 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. stempek69

    stempek69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grudziądz
    jeśli Jasper to polecam, opłaca się.
    ja mam Jaspera tylko wydanie premium(z 2009r.) i chodzi bez zarzutu i mam nadzieje, że jeszcze długo pochodzi:p
     
  13. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    100% Jasper po wtyczce widać i ma napięcie 12.1A :) Tutaj masz schemat jaka wtyczka, zasilacz, napięcie to jaka płyta :)
    http://img827.imageshack.us/img827/3306/iden01.jpg

    Dexter: a to że pisze 12.1A to nie jest na 100% pewne że jasper, były też inne z takim napięciem ?
     
  14. Luffy

    Luffy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Też mam jaspera z 2009 Premium i smiga jak wariat ;)
     
  15. guzik04

    guzik04 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli podsumowując, brać i nie zastanawiać się? podłącze do niego dysk z elite nie ?
     
  16. kris122

    kris122 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    widać, że otwierany :D
     
  17. guzik04

    guzik04 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak może być otwierany jak jest oryginalnie zapakowany i z pewnego źródła <lol>
     
  18. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Gościu chyba nie widział otwieranego.
    Bierz go i się nie zastanawiaj, ma jaspera więc potrzyma baardzo długo. :) Jeszcze ta cena, jak za ps2 ;p
     
Wczytywanie...

Poleć forum