1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Arcade z USA

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez szymek488, Lipiec 13, 2010.

  1. szymek488

    szymek488 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zambrów
    Witam mam taką możliwość kupna X'a Arcade ze Stanów(siostra :D) po obliczeniu wyszło mi, że zaoszczędze ponad 200 zł. Oczywiście transformator będzie kupiony tam. A więc pytanie czy opłaca mi się sciągać stamtąd konsole?
    Sory za taki lamerski temat, ale chciałem się zapytać "znawców";d

    Pozdrawiam!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kapioli

    Kapioli Banned

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Włocławek
  4. onielen

    onielen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    Zdecydowanie nie!Ja wygrałem na lockerz(taki konkurs) xboxa i z ameryki mi przysłali. Policzyłeś przesyłkę? Poza tym xbox będzie w ntsc a co za tym idzie większość gier nie będzie ci działać. Ja męczyłem jakiś miesiąc amerykańskiego xboxa a potem sprzedałem i kupiłem europejskiego pal.
     
  5. szymek488

    szymek488 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zambrów
    Co do gier to wiem,że ntsc nie martwi mnie to bo siostra w miare możliwości przysle mi co jakiś czas jakąś gierke. Koszty przesylki pokryje siostra, ponieważ gdyż konsole kupuje za swoja kase ^^
     
  6. czarny321

    czarny321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak przerobisz to będą wszystkie gry działały ;]
     
  7. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    W sumie to jak będziesz przerabiać i grać na piratach, to się oplaca. Na necie jest nawet więcej gier w ntsc i są wcześniej premiery. Ale nie wiem jak ci wyjdzie z zasilaczem.
     
  8. Mikolak

    Mikolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gliwice
    Jeżeli nie będziesz przerabiać to nie ma sensu, nawet jeżeli siostra by ci co jakiś czas przysyłała jakieś gry.
    Chociaż też zależy ile grasz i jak szybko kończysz/nudzisz się grą ;)

    Lepiej sobie sprowadź np. z Anglii, porównywalna jak nie niższa cena i bez problemów z wersjami PAL czy NTSC
     
  9. czarny321

    czarny321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Będzie miał przecież transformator.
     
  10. szymek488

    szymek488 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zambrów
    W sumie ogromnie dużo grał nie będę:D. 3 lata temu siostra mi przysłała ps2 i tez przysyłała mi gry co jakiś czas więc luźno. A przerabiał nie będę ^^
     
  11. Mikolak

    Mikolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gliwice
    No to rób jak chcesz ;) Jeżeli kupisz tą z USA to z grami będziesz musiał polegać w 100% na siostrze
     
  12. djcsm

    djcsm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Czestochowa
    E tam 100% na siostrze... Sa jeszcze serwisy amerykanskie gdzie mozna sie wymieniac grami ;) zreszta, kup sobie na poczatek np guitar hero (ze 2 z serii) i halo ;) do tego 2 pady i jak masz z kim pograc to pograsz... dochodzi Ci tez Xlive wiec gry starcza na dluzej ;) Gdybys przechodzil gry w miare szybko (w tydzien?) to jesli gry masz kupione w bestbuy to mozna je w ciagu 14 dni oddac ^^ bez zadnych problemow. Kumpel bedac w kanadzie tak robil :D byl miesiac i w tym czasie kupil psp i chyba 2 gry.... ktore wymienial i w sumie pogral w okolo 10 gierek ;) jak masz mozliwosci to kup ntsc, ale tak jak to ktos napisal bardziej oplaca sie kupic w UK ;)
     
  13. Mikolak

    Mikolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gliwice
    No tak, ale zauważ że te serwisy amerykańskie - trzeba wysyłać te gry za ocean zeby się wymienić, ewentualnie wysłać do kogoś w innym kraju co się też wiąże z kosztami przesyłki, które nie są takie tanie ;) W zależności od kosztów przesyłki, gdyby mógł mieć gry PAL to by za koszt samej przesyłki mógł jakąś tanią grę kupić
     
  14. Kalita

    Kalita Banned

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stargard
    Jak kupisz z USA to ją przerób bo mogą ci polskie oryginalne gry nie wchodzić
     
  15. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Temat wyczerpany.
     
Wczytywanie...

Poleć forum