1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 arcade zasilacz problem!

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez mis1404, Kwiecień 1, 2012.

  1. mis1404

    mis1404 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    Witam, tak jak w temacie mam konsolke w której jest miejsce na zasilacz takie, że jest 6 dzyndzli i po środku nich wystaje bolec, gość który sprzedaje zasilacz bez miejsca na bolec, mówi mi że mam wyłamać ten bolec i każdy zasilacz mi wejdzie. Czy to prawda czy tylko koleś kłamie?
    Prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. speed980

    speed980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Glowno
    A jaki typ konsoli(plyta glowna)?
     
  4. msFormat

    msFormat XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2012
    Posty:
    474
    Polubienia:
    49
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Poznań
    Niczego nie wyłamuj!!

    [​IMG]

    Sprawdź jaka masz płytę główna i kup zasilacz:

    Xenon - 203W
    Falcon - 170W
    Jasper - 150W
     
  5. mis1404

    mis1404 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
  6. speed980

    speed980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Glowno
    Ile lat ma konsola?Te przed slimka były np."jasper'.I potrzebują zasilacza 150 W.Te starsze potrzebują 175 W, a te najstarsze 230 W.
     
  7. mis1404

    mis1404 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
  8. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    To masz starego xenona.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
Wczytywanie...

Poleć forum