1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX 360 Arcade

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez emilos206, Grudzień 28, 2012.

  1. emilos206

    emilos206 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam posiadam xbox 360 arcade na płycie jasper , przerobiony na lt2.0 , 2 pady , pudło papiery , zasilacz , kabel hdmi , ogółem całe okablowanie , ile za niego wezmę ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. emilos206

    emilos206 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Proszę o szybką odpowiedź . :)
     
  4. snajper96

    snajper96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    podkarpacie
    Myślę że od 400 do 450 zł max powinieneś za niego wziąść
     
  5. Paczi

    Paczi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  6. snajper96

    snajper96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    podkarpacie
    Ja za slimka z dyskiem 12 gb 2 pady pełne okablowanie dałem 500 zł (okazja)
     
  7. snajper96

    snajper96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    podkarpacie
    z dyskiem 120 gb * przepraszam za błąd
     
  8. emilos206

    emilos206 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Łał ale się popisałem , tyle to i ja umiem znaleźć . Po co piszesz zbędne posty :facepalm:
     
  9. emilos206

    emilos206 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  10. Paczi

    Paczi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    No proszę emilos wypomina zbędne posty. No cóż zwróć uwagę, że już drugi raz piszesz post pod postem w temacie który jest zupełnie zbędny. Czapki z głów.
     
  11. snajper96

    snajper96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    podkarpacie
    Nie, nie był przerobiony.
     
  12. snajper96

    snajper96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    podkarpacie
    A Ty na ile wyceniasz swojego xboxa ?
     
  13. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    450-500 dostaniesz

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  14. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    jaki dash??
     
Wczytywanie...

Poleć forum