1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 arcade

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez KamilMasterPL, Lipiec 6, 2010.

  1. KamilMasterPL

    KamilMasterPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam pytanie kuzyn ma xbox 360 wersja arcade z hmdi i mam pytanie bo boi się że dostanie roda tak jak ja ... i co musi zrobić żeby urchronić konsole przed rodem ?? oraz czy rod może wystąpić w jego konsoli ?? ;}
    rok produkcji 2008 08 05
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bursztyn1964

    Bursztyn1964 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    Trzymajcie konsole w miejscu gdzie jest dużo przestrzeni czyli (konsola miała dopływ powietrza ;) ) a i nie katujcie konsoli całymi dniami i nocami i to chyba tyle ;) Jeżeli coś źle napisałem to niech mnie ktoś poprawi
     
  4. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Jest to falcon to nie powinien umrzeć jak będziesz o niego dbać.
     
  5. KamilMasterPL

    KamilMasterPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    po roku produkcji nie czasem to jest Jasper ??
     
  6. Mithen

    Mithen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Libiąż
    Mam małe pytanie.Jeśli moja konsola jest położona w miejscu gdzie ktoś pali papierosy,to czy coś się może stać?Konsola ma dość duży dopływ powietrza (0,5m-1m)
     
  7. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    Ale pali bezpośrednio przy xboxie?

    Był taki przypadek (na konkurencyjnym forum), że ktoś psiknął spręzonym powietrzem w wentylatory, a ktoś akurat w tym pok. palił i ten dym wleciał w konsolę. I już się nie uruchomiła.

    A ile w tym prawdy to ja nie wiem. Otwieraj okno, jak jest palone i nie powinno być problemu.
     
  8. Mithen

    Mithen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Libiąż
    Nie no,jakieś 1,5m od xboxa jest.Cały czas wietrzę pokój i mam nadzieję że mój Xbox przeżyje trochę lat.
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Falcon
     
  10. Mikolak

    Mikolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gliwice
    A czy wilgotność i temperatura powietrza ma jakieś wpływ na chłodzenie Xa?
     
  11. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    ja mam flacona ma dopływ świeżego powietrza gram tak z 3h dziennie [2h potem przerwa i znowu 1h] czy mogę dostać roda?
     
  12. Kaspian777

    Kaspian777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gołdap
    A Ja mam takie pytanie, trochę inne, czy jak gram z przerwami - np. 6 h dziennie po 1h i wyłączam x'a to czy mogę złapać rroda?
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tak masz większe prawdopodobieństwo RROD, bo włączasz i wyłączasz konsole, a to jest nie dobre.
     
  14. Kaspian777

    Kaspian777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gołdap
    To jak zostawiać konsolę cały czas włączoną? Ale to Jasper...
     
  15. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Kaspian777 jak jasper to nie powinno być RRODA

    Ponawiam pytanie
    Kod:
    ja mam flacona ma dopływ świeżego powietrza gram tak z 3h dziennie [2h potem przerwa i znowu 1h] czy mogę dostać roda? 
     
  16. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Dajcie spokój jak się już tak boicie to po prostu wymieńcie paste i będzie git.
     
  17. Kaspian777

    Kaspian777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gołdap
    Ale o co Ci chodzi?
    Ja mam Jaspera i nic nie muszę wymieniać tylko zapytałem czy jak będę grał z przerwami to czy bd Rrod?
     
  18. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    No zapewne nie będzie bo to jasper, ale łączenia pod gpu i cpu się sypią poprzez takie włączanie i wyłączanie konsoli.
     
  19. Kaspian777

    Kaspian777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gołdap
    Ok dzięki
     
  20. cieszymir

    cieszymir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Koszalin
    Zawsze mozna dostac^^
    Ja potrafie grac po 10h i jak narazie nic
    Poprzednia konsola po przerobieniu dostala bana a potem pojawil sie rrod...
     
  21. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja zazwyczaj gram 4-5 godzin 2 godziny przerwy i jak mam chęć to gram dalej,Akir i nie zaczynaj z tym że lepiej grać 8 godzin bez przerwy niż 8 z
     
Wczytywanie...

Poleć forum