1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Arcade

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MichalAFC, Sierpień 25, 2011.

  1. MichalAFC

    MichalAFC Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam :)
    Posiadam Xboxa Arcade tego najbardziej okrojonego, chcialbym pograc przez neta, i teraz pytanie co musze kupic i czy w ogole taka operacja sie uda :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Wystarczy podłączyć x-a do neta przez kabel ethernet no i wykupić abonament GOLD jak chcesz grać online :)
     
  4. MichalAFC

    MichalAFC Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dalbys mi linka do tego kabla? i za ile jest taki abonament gold, tez bym poprosil linka.
    I teraz nastepne pytanie, gdzie bede mial ten kabel podlaczyc :)
    Dziekuje Ci z gory za pomoc
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    tu masz instrukcję podłączenia konsoli do neta:
    Połączenie przewodowe
    GOLD na miesiąc to koszt 25-30 zł, na 3m. 60 zł, na rok 120 zł :)
     
  6. MichalAFC

    MichalAFC Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    okej. Jak to sie kupuje ? dalbys jakies namiary:)
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Konsole kupowałeś nową za sklepu ? czy używkę?
     
  8. MichalAFC

    MichalAFC Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nowa ze sklepu, przeczytalem to co mi dales ta stronke i jest pewien problem, bo ja mam Router w drugim pokoju, a Xboxa w innym, takze pewnie nie da rady;/ czy jest jakies rozwiazanie tego problemu?
     
  9. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Zakup wi-fi do x-a ale jest jeden problem takie coś to koszt 150-200 zł :) w slimie jest już wbudowana taka karta ale w arcade nie.
    Jak jesteś pierwszym właścicielem konsoli to masz 1m. GOLDA za free wystarczy ze zarejestrujesz swój profil gracza na XBL i wybierzesz opcję darmowego golda przy rejestracji :)
     
  10. MichalAFC

    MichalAFC Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to kupie to :D daj mi wtedy jak mozesz linka do tego, i jakis opis jak to podlacza sie, sorry wielkie za klopot.
     
  11. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
  12. MichalAFC

    MichalAFC Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jest w tym moim X wejscie zeby to podlaczyc?:D zeby nie bylo tak ze kupie a tam nie ma tego wejscia;d
     
  13. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Tak jest. Podłączasz to pod USB :)
     
  14. MichalAFC

    MichalAFC Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki Ci za pomoc. Ostatnie pytanko mam, Jak mam kupic abonament GOLD? Dales mi linka i tam widzialem co zawiera abo gold, ale nie wiem gdzie mam to kupic, jakis nr konta czy cos, powiem szczerze ciemny w tym jestem :D dlatego takie dziwne pytania
     
  15. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    GOLD-a możesz zakupić na XBL lub kupić zdrapkę na allegro lub w sklepie z grami np. empik
    Na allegro jest najtaniej :)
     
  16. MichalAFC

    MichalAFC Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    okej rozumiem, takze podsumuwujac.
    Musze kupic kabel ten za 180zl i przypiac go do portu usb, nastepnie wlaczyc xboxa i go wykryje tak ? i wtedy wpisac swoj login i haslo z routera tak ?
    I teraz pytanie nastepne jak kupie juz konto z allegro LIVE to wtedy dostane jakis kod i gdzie bede musial go wpisac?
     
  17. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Bedziesz musial dodac na routerze sprzet skonfigurowac adresy jesli nie masz dhcp, dodac klucz szyfujacy. Robota nie na twoj zakres intelektualny, wywnioskowane z poprzednich postow. Tak kod sie wklepuje z poziomu konsoli lub ze strony xboxa

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  18. boruch

    boruch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Router masz tylko przez WiFi, bezprzewodowo, czy może masz też w nim takie gniazda:
    [​IMG]
     
  19. quba 22

    quba 22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zamiast wydawac 180zł na wirless adapter możesz za ok.70zł kupic prosty router z trybem klienta i masz 110zł w kieszeni :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum