1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 audio

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ramidez, Grudzień 1, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ramidez

    ramidez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    KABEL VGA XBOX 360 GOLD PLATED (1332555726) - Aukcje internetowe Allegro
    czy tylko taka jest mozliwosc na podlaczenie do monitora i glosnikow?
    chcialem podlaczyc przez kabel hdmi--->dvi tylko nie wiem jak tereaz podlaczyc glosniki bo wszystkie kadble hdmi--->dvi nie maja wyjscia audio
    czy jest jakis inny pomysl?

    jaka bedzie roznica bedzie w obrazie przez komponet-->vga(przejsciowka na dvi) czy kabel, hdmi-->dvi ?
    prosze o pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Skubaniec

    Skubaniec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jest kupujesz przejsciowke audio i obierasz z obudowy masz tam wyjscie spdif i czincze lewy i prawy kanal
     
  4. h4xor

    h4xor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dabrowa Górnicza
  5. key

    key Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Cześć,

    Rozpoławiasz wtyczkę z kabelkami cinch, które kupujesz standardowo z konsolą i masz Audio + HDMI :)

    Pozdrawiam,
    K.
     
  6. kubek

    kubek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. Skubaniec

    Skubaniec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    pod co ty chcesz to podlaczyc? jakie glosniki ? komputerowe ?
     
  8. h4xor

    h4xor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dabrowa Górnicza
    A że tak zapytam jakie te głośniki chcesz podłączyć? jakieś wolnostojące czy np. razem z amplitunerem ?
     
  9. kubek

    kubek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Znaczy się: nie wiem, co określa się słowem amplituder, nie jestem zbytnio w temacie... :( Zwykłe głośniki komputerowe 2.1
     
  10. h4xor

    h4xor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dabrowa Górnicza
    2.1 ? A w wooferze nie masz wyjścia audio ? jeżeli nie to takich głośników nie podepniesz;)
     
  11. kubek

    kubek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam w nich tylko 2 wejścia na głośniki i 1 wyjście do pc.
     
  12. h4xor

    h4xor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dabrowa Górnicza
    Więc takich nie podepniesz.
    Zostaje Ci cieszyć się dźwiękiem z Telewizora^^
     
  13. kubek

    kubek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  14. h4xor

    h4xor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dabrowa Górnicza
    Teoretycznie powinno pyknąć ;) tylko to już będzie jakaś mega rzeźba ^^
     
  15. kubek

    kubek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki za pomoc ;) Muszę coś wymyślić, bo do tv dorwać mogę się jedynie w weekendy, a pc jest zawsze gotowe ;)
     
  16. h4xor

    h4xor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dabrowa Górnicza
    Daj znać czy coś takiego podziała, bo kumpel miał podobny problem;)
     
  17. Skubaniec

    Skubaniec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    powinno dzialac bez problemowo
     
  18. Starek

    Starek Banned

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dziwne te przejściówki... myślałem, że w kablu hdmi jest źródło audio ... WTF ?
     
  19. Tauosu

    Tauosu Banned

    Dołączył:
    Listopad 30, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    Może nie źródło dźwięku, ale hdmi przesyła audio... przeczytaj cały temat

    BTW: w DVI-D też przesyła dźwięk ale to bardziej dla kart graficznych niż dla konsoli :p
     
  20. yahoone

    yahoone Banned User V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik Game Master Liga XboxForum.pl PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2007
    Posty:
    552
    Polubienia:
    124
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    @
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum