1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360/ AV

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Piotr Adamczyk, Kwiecień 30, 2010.

  1. Piotr Adamczyk

    Piotr Adamczyk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ludzie, czy żeby grać na xboxie trzeba pierw włączyć AV ? wiem, że pytanie na poziomie ... :D
    Ale na swoim TV nie umiem włączyć AV .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Zazwyczaj jest to przycisk zero tak jest u mnie.. Jest to obojetne kiedy wlaczysz AV. Mozesz najpierw wlaczyc xboxa i dopiero AV lub na odwrot i bedzie dzialac. :)
     
  4. Piotr Adamczyk

    Piotr Adamczyk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dam Wam zaraz zdjęcie pilota i zobaczycie, co i jak :D , bo ja tam znaleźć AV nie umiem ;/
     
  5. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    No to daj to zdjęcie to obejrzymy.
     
  6. Piotr Adamczyk

    Piotr Adamczyk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Już moment, bo mam fona rozładowanego, a kabelka USB do aparatu nie umiem znaleźć ;/
     
  7. Piotr Adamczyk

    Piotr Adamczyk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    U mnie przycisk 0 to nie AV ;/ tylko wyświetla się, ze takiego programu nie ma ;o
     
  8. Piotr Adamczyk

    Piotr Adamczyk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    [​IMG]
     
  9. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Piotr Adamczyk NIE PISZ POST POD POSTEM !!! JEST COŚ TAKIEGO JAK EDYTUJ !!!
     
  10. Piotr Adamczyk

    Piotr Adamczyk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    up ....
     
  11. rafael888

    rafael888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam podobny pilot LG , używasz przycisk input tzn. wybierasz tam jakie tryby chcesz np. u mnie AV, Component, hdmi. A i najpierw musisz włączyć xboxa, zeby stał się dostępny(przynajmniej u mnie tak jest).
     
  12. Magnum45

    Magnum45 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmm Piotr mozesz wypisac wszystkie przyciski z AV w nazwie(u mnie w telefonie obraz jest troche niewyrazny).
    A zobacz w menu,czy masz opcje "wejscie" czy cos takiego i zobacz czy przy tym nie pisze tv...jezeli tak to kliknij ">" i moze sie uda...no i zobacz oczywiscie czy masz jakies funkcje W menu z av w nazwie.A kkey zamiast spamowac,ze piotr napisal doublepost to sprobuj pomoc,strozek prawa sie znalazl...
     
  13. Piotr Adamczyk

    Piotr Adamczyk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    O lol dzięki ;d
     
  14. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Magnum45 a jak ja był napisał post pod postem to pewnie bym dostał warna więc tylko mu przypominam bo też może za to dostać !
     
  15. Magnum45

    Magnum45 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    av w telewizorze

    Sry za offtop
    A takie uwagi mozna przez pm wyslac,no nie?W koncu za spam w topicu tez mozna dostac warna ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum