1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 - Battlefield Bad Company 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mikos118, Czerwiec 19, 2010.

  1. Mikos118

    Mikos118 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie, zastanawiam się nad kupnem Xbox 360. Do czego będzie mi służył? szczególnie do gier multiplayer takich jak: Battlefield Bad Company 2 oraz Call of Duty Modern Warfare 2. Moje pytanie brzmi następująco jeżeli kupię ową konsolę, czy karta 256 mega, starczy na wszystkie zapisy do grania w internecie? oraz jak sprawuje się ta konsola ponieważ jestem w tym ciemny. Jeszcze jedno pytanie w jakich okolicach sięga cena Xbox live (do grania w internecie). Z góry dziękuje za odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dmxpl51

    dmxpl51 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rawicz
    Karta powinna spokojnie starczyc. Na konsoli się gra świetnie, awarie raczej tez nie występują, a porównująć ceny konsoli do pc to jest duzo tańsza. A co do ceny gold live (grania z innymi) to coś 120 pare zloty na rok. Ale radze ci zaczekac z kupnem konsoli jakis miesiąc, bo wychodzi nowy typ - jego cena bedzie podobna co ceny obecnego xa.
     
  4. Mikos118

    Mikos118 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Acha, dzięki. Czyli w każdym Xboxie (wersji) jest inna karta, oraz inny procesor, itp jak w komputerze?
     
  5. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    w kazdym xboxie jest taki sam procesor ale w arcade jest karta pamieci 256mb a w wersji elite jest dysk 120 gb, a najnowszy xbox mam dysk 250GB:)
     
  6. Mikos118

    Mikos118 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Acha, ale wielkość dysku nie zmienia płynności gry (fps) tak?
     
  7. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    nie, jedynie w gta IV jak nie masz dysku to sie niekiedy nie doczytuja sie textury
     
  8. Mikos118

    Mikos118 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie widziałem filmik na YT, mimo tego dziękuje za pomoc, prawdopodobnie kupie sobie Xbox 360 - dostajecie "Dziękuje" ;).
     
  9. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Ix dobra sprawa, masz z głowy przejmowanie się wymaganiami gier.
     
  10. Mikos118

    Mikos118 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Racja, dobra sprawa, każda gra tak samo działa bez wymagań. A jak z kartą to 256mg starczy na dużo?
     
Wczytywanie...

Poleć forum