1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 bez napędu

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez YT_ek, Grudzień 29, 2008.

  1. YT_ek

    YT_ek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem xbox-a tak jak w temacie czyli bez napędu i mam zamiar wmontować do niego mój star odtwarzacz z konsol którą miałem wcześniej. Jestem ciekaw czy jest to w ogóle możliwe zaznaczając, że ja mam w tej chwili optyka hitachi v78, a w kupionej konsoli był Benq do którego nie mam klucza :confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. manfred

    manfred Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie masz klucza -> na części, tego, czego się nie sprzeda -> śmietnik.
     
  4. YT_ek

    YT_ek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A gdybym kupił napęd Benq to konsola by nie ruszyła ? I jeszcze jedno gdyby naprawdę nic z tego nie było to co mogę wyciągnąć z klocka chyba tylko radiatory i wiatraczek:)
     
  5. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    kupno napędu nic Tobie nie da bo musisz mieć klucz z oryginalnego
     
  6. YT_ek

    YT_ek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To co mogę wyciągnąć z tego x-a, żeby móc złożyć jednego sprawnego bo mam w domu klocka z rrod więc może jeszcze coś z tego będzie
     
  7. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    radiatory, wiatraki... płyta raczej się nie przyda...
     
  8. YT_ek

    YT_ek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli tak naprawdę nic konkretnego
     
  9. manfred

    manfred Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam takie pytanie: skąd żeś wytrzasnął konsolę bez napędu? I ile "zaoszczędziłeś"?
     
  10. YT_ek

    YT_ek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    świeża konsola Falcon nóweczka jeszcze z foliami tyle że bez napędu za 150 zeta
     
  11. monias

    monias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2008
    Posty:
    287
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    bez klucza się nic nie zrobi niestety, a jak kupiłeś samą konsole za 150zł to masz niewiele do sprzedania. SPytaj jakiegoś serwisanta czy nie chce kupić
     
Wczytywanie...

Poleć forum