1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX 360 BF3 - Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wassilllo, Listopad 19, 2011.

  1. wassilllo

    wassilllo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Mam pewien problem z multi w bf3 ,kiedy wbijam na jakiś serwer po jakiś 4 do 10 minut wyrzuca mnie z serwera i wyświetla takie informacje :
    Utracono połączenie z sesją lub wyświetla Utracono połączenie z EA Online . Moje pytanko co jest tego przyczyną ? Z góry dzięki za pomoc.
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mcdirt96

    mcdirt96 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a grasz na orginałach czy na przeróbce?
     
  4. wassilllo

    wassilllo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam przeróbkę ponieważ kupiłem już takiego xboxa360 ,ale gram tylko i wyłącznie na oryginałach .
     
  5. Evel

    Evel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Jeśli masz przeróbkę a grasz online to nie ma znaczenia czy grasz na oryginałach, czy nie. I tak równie dobrze możesz dostać bana.
     
  6. wassilllo

    wassilllo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zobacz jakie zadałem pytanie , a potem się wypowiadaj . Tak więc proszę o pomoc w pytaniu , które zadałem w moim 1 poście w tym temacie.
     
  7. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Musisz odblokowac porty w ruterze dla usługi xbox live

    Sent from my GT540 using Tapatalk
     
  8. GKxD

    GKxD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie prawda.
    Serwery EA już tak mają, po czasie problem mija potem wraca itd.
    Staraj się dołączać do znajomych wtedy prawdobodobieństwo kicka jest mniejsze.
     
  9. ahaspl

    ahaspl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam problem odnośnie Bf3. Grałem w multi, po jakimś czasie wyłączyłem konsole. Nastepnego dnia włączam Bf3 i pisze ze dane profilu sa uszkodzone lub nie mozna ich odzczytac. Załancza sie menu i kaze za kazdym razem ustawiac jasnosc i resetuje mi wszustkie ustawienia broni. Wczesniej tak nie miałem.
    Prosze o pomoc.
     
  10. Wilk14

    Wilk14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    185
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Up.
    Mam to samo prawdopodobnie wadliwy save usunięcie go z konsoli naprawi sprawę nie usunie ci statystyk z multiplayera bo są one zapisywane na serwerach EA.
     
  11. ahaspl

    ahaspl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Thx za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum