1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 błąd E65

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez stunterxbox, Styczeń 30, 2012.

  1. stunterxbox

    stunterxbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam posiadam xboxa 360 od 2 lat dzisiaj chciałem zaktualizować dashborda lecz w połowie aktualizacji straciłem prąd(efekt śnieżycy :( ),gdy chciałem ponownie go zaktualizować wyskoczył błąd E65 dane konsoli: Arcade z 2008r co zrobić oprócz serwisu ponieważ w moim mieście takiego nie ma :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    uuu będzie cieżko nie wiem czy tego e65 się da naprawić nawet jak tak to chyba drogo by wyszło...
     
  4. stunterxbox

    stunterxbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam jeszcze 2 xboxa dawce z napędem liteona możliwe jest przełożenie napędu z benQ na Liteona??
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    spoorf to odrazu problem z xgd3
     
  6. stunterxbox

    stunterxbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    o co chodzi z tym xgd3?? sorki ale jestem zielony jak trawa w ogrodzie :D
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    z pendriva wgraj dasha zamiana napedow nic nie da
     
  8. stunterxbox

    stunterxbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    z pendrive nie mogłem wgrać ponieważ wywalało mi cały czas błędy zrobiłem inaczej a mianowicie przełożyłem napędy z benQ na Hitachi(sorki za błędy z poprzednich postach ponieważ pisałem liteon) wgrałem dashborda pomyślnie lecz napęd hitachi nie odczytuje mi gier pisze tylko "odtwórz płyte DVD" przełożyłem ponownie napędy z Hitachi na benQ błąd E65 nie występuje ale nie wysuwa się napęd a przy właczeniu konsoli miga cały czas zielona dioda a gdy włączę konsole z napędem Hitachi wszystko jest w normie lecz nie wyczytuje gier,filmów itd. mam 2 pytanka

    - czy zostaje mi tylko opcja wymiany napędu

    - jaki napęd jest najmniej awaryjny do x
     
  9. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    Hitachi nie odczytuje gier ponieważ klucz pewnie jest zły.W BenQ jest pewnie opcja taka że albo mechanizm od wysuwania się spalił albo coś się zacięło.
    Zobacz w tym BenQ co tak naprawdę się stało.Jeżeli chcesz zrobić wymianę to zrób to na taki napęd który miałeś od nowości.
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    benq nie odpal bo przy aktualizacji pewnie fw uszkodzilo zobacz czy da rade wyciagnac klucz i wgraj do niego fw
     
  11. stunterxbox

    stunterxbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jungleflasher nie widzi mi wogóle benQ
     
  12. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  13. stunterxbox

    stunterxbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12078
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zostaje ci rgh(odpalanie gier z hdd) lub odzyskanie klucza z płyty głównej+ewentualna wymiana napędu na nowy(jeśli ten spalony). Przygotuj trochę gotówki wydasz
     
  15. stunterxbox

    stunterxbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gdzieś czytałem że jest opcja zrobienia klucza JungleFlasherem jeśli napęd jest ukatrupiony w programie należy wpisać dane z naklejek na napędzie jest taka możliwość??
     
  16. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Pierwsze slysze.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  17. stunterxbox

    stunterxbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam na płycie głównej napędu benQ zaniepokoiła mnie jedna rzecz a mianowicie to co jest zaznaczone w ramce:

    [​IMG]


    cała płyta główna


    [​IMG]
     
  18. stunterxbox

    stunterxbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  19. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    można podklejenie chipu nie widze w tym nic dziwnego
     
  20. stunterxbox

    stunterxbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ty się na tym znasz ja nie
     
  21. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12078
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tak czy sika zostaje to co napisałem^, a to zwykły obraz otwartego napędu benq:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum