1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 bład

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Krystian17, Kwiecień 4, 2011.

  1. Krystian17

    Krystian17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam bardzo poważny problem miałem przerobionego xboxa 360 chodziły wszystkie gry ściągane z neta a teraz chodzą tylko te nagrane które były już używane w tym xboxie a te które teraz ściągam to nie chodzą wie ktoś dlaczego ? Raz chciałem zagrać przez neta w xboxa online w Call of duty modern warfare 2 i pobrałem nowe uaktualnienia i po tym mi już nie chodzą nagrywane gry a w tym call od duty modern warfare ;/ i pobrałem call of duty black ops i też nie chodzi już wie ktoś jak rozwiązać ten problem proszę o szybką pomoc z góry dziękuję.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
  4. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Jaką masz przeróbke?
     
  5. Krystian17

    Krystian17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chyba Extreme 1.6 nie jestem pewien kupiłem przerobioną . Kupiłem chyba w wrześniu 2010 r mówił że to najnowsza przeróbka .

    Jak mogę sprawdzić napęd nie mam pojęcia .
     
  6. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    A jaki model konsoli?

    Zapewne masz Liteona... Więc nie działa Ci Black Ops i Modern Warfare 2 ? To musisz wgrać LT+ do napędu i wypalić jeszcze raz te gry odpowiednio spatchowane ;)
     
  7. Krystian17

    Krystian17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Modern Warfare 2 działa na tej przeróbce ale pobrałem jakieś uaktualnienia na konsole bo zachciało mi się grać online i tak nie pograłem a teraz już nie chodzi Modern Warfare 2 a inne gry chodzą które wcześniej pobrałem a na drugi dzień pobrałem i nagrałem black ops i nie chodzi ;/ .
     
  8. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    No to musisz wgrać LT+ i wypalić te gry jeszcze raz tyle że z patchem ;)
     
  9. Krystian17

    Krystian17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I będzie chodziło ? A powiesz mi jak to zrobić jak coś ?
     
  10. Krystian17

    Krystian17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I jak będę pobierał jakieś inne gry to też muszę nagrywać z patchem ?
     
  11. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
  12. Krystian17

    Krystian17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak mam to sprawdzić czy mam LT+ ?

    Bo gdy włączam konsole wkładam płytę normalnie Call of duty mi wyszukuje tylko jak włączam to pisze Nie można odczytać płyty Aby uzyskać pomoc przejdź na stronę : ww.xbox.com/support

    To mam sformatować ten obraz na kompie i potem jeszcze raz go nagrać jak w tym poradniku i tak z każdą grą mam teraz robić bo nie obczajam mógł by mi ktoś to wytłumaczyć ?

    Nie pisz postów pod postem! Użyj opcji "EDYTUJ" /Bazajaytee
     
  13. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Masz iXtreme 1.6 - sam napisałeś... Daj komuś kto się zna - zrobi Ci reflash na iXtreme LT+, a gry z AP 2.5 czyli te Call of Duty przepuszczasz przez ABGX najnowszy z odpowiednimi ustawieniami i wypalasz ;) Kula zapodał Ci temat ;)
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Po pierwsze trzeba wgrać LT+, drugie skopiować takie tytuły COD MW2, COD BO, NFS HP, AC BH3, FABLE 3 te tytuły mają zabezpieczenie ap2.5 które tylko obsługuje lt+. Obraz przeskanować abgx360 na level 3(naprawi obraz, gra nadaje się do ponownego nagrania). Tak pyzatym przy fali banów twoja konsola zostanie zbanowana, ponieważ oflagowałeś ją odpalając grę z zabezpieczeniem ap2.5:)
     
  15. Krystian17

    Krystian17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    reflash na iXtreme LT+ masz jakiś poradnik jak to zrobić ?
     
  16. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Poszukaj na forum tematów o flashu napędów lite-on
     
  17. Krystian17

    Krystian17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to chyba mam po xboxie lol ;/ zostały mi tylko lipne gry FIFA 11 itd. Wszystkie gry mi działają tylko nie call of duty. Więc call of duty ma jakieś specjalne zabezpieczenia ? A jak pobiorę jakieś inne teraz gry to będą działy? Jeżeli tak to kupię Call of Duty i po sprawie .
     
Wczytywanie...

Poleć forum